|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duyru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2017 Saat 18:24 |
doktor bey 1 yaşında bir kızım var yüksek ateşten dolayı doktora gittik doktor bebeğimin kilosuna ve boyuna bakınca gelişim geriliği var dedi. kızımın kilosu 8400 boyu ise 74 cm. evet yaşıtlarına göre biraz zayıf duruyor ama cevremdeki yasıtları mamayla buyudu benim kızım hala emiyor ve iştahıyla ilgili bir problem yok her sabah yumurtasını peynirini yer öğlen kemik sulu corbasını akşam mutlaka etli yemeğini yer. iştahla ilgili problem yasamadığım için kilosunu hiç dert etmedim ama bugün doktor moralimi bozdu gercekten kızım cok mu geri boy kilo olarak. birde ne yapabilirim kilo alması için. şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun!!! Dogum kilosu ile ilgili bilgi vermemissiniz/
|
|
![]() |
|
duyru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eski maillerde net birşey bulamadım hocam .yeniden cevaplarsanız sevinirim. doğum kilosu 3200
|
|
dudududu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten 300 gram eksik dogmus.. 5 gun, gunde:2x1 1 olcek (5ml) Sipraktin verin.. Gerekirse, 3 gun aralar verip tekrarlayin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hocam
![]() |
|
dudududu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|