|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şub 2018 Saat 17:20 |
Hocam gecen hafta size kizimin koltuk altinda uzun bir kil gordugumu soylemistim. Tek meme ucunda hafif bir kabarti hissettim ve bugun cocuk endokrin uzmanina goturdum.
- 7.7.2011 dogumlu kizim boy 122.5, kilo 24.5 - kemik yasi rontgene gore normal cikti - 3boyutlu ultrasonda sag overde bir kist goruldu Rapor ektedir hocam https://resimyukle.xyz/resim/4c60QW Hocam yorumlarinizi rica ediyorum. Moralim cok bozuldu. Sizce kan tahlilide yaprirayimmi? Bu kist yokolan birsey mi? Durumu geriye dondurmek mumkun mu? Beslenmeye dikkat etmem gerekirmi? Arkadasimin kizindada ayni problem var. Istanbulda cok iyi bir endokrin uzmani pet siselerden su icmesini yasaklamis. Bende suyu marketten plastik siselerde aliyordum. Temiz su icelim derken hata mi yaptim hocam 3 ayda bir kontrole mi gitmem gerekir kafam cok karisik hocam ne olurbir yol gosterin ne yapacagimi sasirdim. Herseye cok dikkat ederken boyle birseyle karsilasmam beni cok uzdu. Tesekkurler Saygilarimla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Madem, yazdiklarimi okumayacak veya uygulamayacaksiniz, niye sual soruyorsunuz??? Turkiye gibi bir ulkede, az bile kazik atmislar.. "...kemik yasi rontgene gore normal cikt - 3boyutlu ultrasonda sag overde bir kist goruldu .." Az bile yapmislar... Sizde; boyle ense oldugu surece, siz daha cok tokat yersiniz.. Devam edin, bakin basiniza ne isler acacaklar!! Be size ne dedim.... Ugrasmayin... O Istanbul'deki "cok iyi" Endokrin doktoruna soyleyin, PET siselerdeki "bis-Phenol A" nin bin misli miktarlari, Yazar kasalarin, "Termal fisleri", uzerinde, Flame retarder, yani yanmayi onleyici olarak bulunur.. Gene ayni miktarlarda, konserve kutularinin ic duvarlari bu madde ile kaplidir.. Simdiye kadar kimde, bu maddenin Ostrojen etkisi gorulmus?? Ayrica da' Koltuk alti killanmasi, Overlerden salgilanan Ostojen ile degil, Bobrek ustunun, korteksindeki "Zona Reticularis" den salgilanan "Estriol" hormonu ile olur.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Şub 2018 Saat 19:53 |
|
![]() |
|
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neolur kızmayın hocam. Sadece daha yeni arkadasın kızında da aynı şey olunca panik yaptım. Anne olunca mantıklı düşünmek çok zor inanin. Elbetteki sizin görüş ve yorumlarınız benim için çok çok kıymetli. Keşke burada olsaydınız da çocuklarımı sizin gibi bir dr ile birlikte büyütebilseydim. Sağolun varolun Saygılarımla |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|