|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2016 Saat 17:01 |
Hocam merhaba
Oğlum 70 günlük Abisi hasta 2 gündür Küçük oğlumda hapşırıyor burnu tıkalı gibi serum fizyolojik sıkıyorum sadece.yarın sünnet ettiricem,doktoruna danıştım burun tıkanıklığı vs var diye ateşi yoksa sünnet ettir dedi.O zaman yoktu.Ama normalde 36.1 36.2 en fazla 36.5 ölçtüğüm vücut sıcaklığı biraz önce 36.9 çıktı,banyo yaptırdım şimdi 36.7 çıkıyor,normalden yüksek ama ateş sayılır mı?Ateş diyebilmemiz için kaç derece olması gerekir? Çok küçük olduğu için bir de yarın sünnet olacağı İçin bilemedim sizce sünneti erteleyelim mi hocam çocuk hasta oluyor sanki,ateşi hafif yüksek ne yapalım |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keske, dogar dogmaz yaptirsa idiniz..
Su anda bir mecburiyet yoksa; 7-9 yaslar arasinda, anli-sanli dugunu ile sunnet yaptirin.. Ayrica da; sunnet sart bir sey degildir, sadece bir gelenektir... |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam açıkçası abiyi de erken yaptırdım rahat ettik,malum Türkiye'de yaşıyoruz,yaptırıcam mecbur,ben biran önce yaptırıp kafamdan atmak istiyorum
Sizce şu an ateşi var mı Bu Ateş konusunu hakikaten merak ediyorum normalde 36.2 civarı Ateş 37 ölçülürse ateşi var mı kabul edilir |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
38 ustu ates dir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|