|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neslimovie ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2016 Saat 23:48 |
Kadir Bey,kolay gelsin. 15 aylık oglumun pipisinde yapışıklık var, bugüne kadar hiç ellemedim. Cisini yapmasında sorun yok. Bugün pipisinin tam ucunda kızarıklık fark ettim. Hafifçe geriye ittim ve pipisinin ortasından ucuna kadar kıvrılarak giden mosmor bir damar gördüm. Bu damarın uç noktası kızarmış durumda. Fotoğraf cekemedim çok ağladı tutturmadı bir türlü. Aciyor sanırım. Kalp damar darlığı var ve basinc değeri anjiyo sınırında, takip ediliyor. Sünnet aklımın ucundan geçmiyor, ancak bu durumda mecbur kalır mıyım? Bir çocuk cerrahi görsün mü? Allah razi olsun. . .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurcalamayin, oturun oturdugunuz yerde!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|