çok teşekkür ederim özlem hanım yanıtınız için....
bu konuda beni kendime getirdiniz çünkü ben kızım 2.5 yaşında olduğundan inatlaşmaya girmeyeyim diye çok sınır ve kural koyamadığımı farkettim...ama şöylede bir gerçek var inanılmaz inatçı bir çocuk bişey için inatlaşma sezdiği anda onunla kural koyarak başa çıkmanız imkansız gibi görünüyor bana nasıl yapıcam bilmiyorum ama deniycem çünkü uyku çok önemli ve yararlı bebekliğinden beri de uyku problemi olmadı aslında çok güzel uyurdu gece hala deliksiz uyur çiş için bile kalkmıyor artık ama gündüz uykusu kalktığından beri kaos halindeyiz...öğlen uyutmalıyım peki?
dayanamıyor çünkü ve akşam üzeri uyuyor malesef uyumasına izin vermezsem çok huysuz ve sinirli oluyor....yatırıyorum akşam diyelimki hemen salona geliyor tekrar yatırıyorum tekrar geliyor özellikle babasıyla akşamları pek görüşemiyolar yoğun çalışıyor o zamanlar daha çok yapıyor bende buna dayanamayıp biraz daha babasıyla vakit geçirsin diye sanırım taviz veriyorum........birde banyo konusunda problem yaşıyoruz her banyomuz sorunlu bitiyor başını yıkatmak istemiyor korkuyorum diyor bende arkaya doğru yıkayayım yüzüne gelmez diyorum ama o sırada o kadar endişeli oluyorki elimi tutuyor yıkamama izin vermiyor sağa sola çırpınıyor bende hakim olamıyorum sakin olsa o kadar su gelmeyecek ağzına vs ama tabi anlatmak zor....ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bebeklerini yıkıyoruz bazen banyo oyuncakları vs ama başa sıra gelince hiçbiriyle ilgilenmiyor tabi......bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim...