hocam merhabalar idil 10.5 aylık 9 kilo ve 76 cm kız çocuğu.....bugüne dek hep sizden öğrendiklerimi uyguladım kızıma çok şükür önemli sorunlarımız olmadan geldik bu döneme....son 2 aydır idil sık hastalınır oldu...soğuk algınlığına sık yakalnır oldu...ateşle karşılaşmazsak ilaç kullanmıyoruz ama ateş olunca endişe ediyoruz tabi....en son 15 gün önce verilen antiboyik biter bitmez idilde burun akıntısı başladı...çalışan anneyim ben getirebiliyorumdur mikropları öle düşünüyorum....doktorumuzu arayıp yine hasta olacak galiba dediğimde bu kadar normal değil sık hastalanması dedi ve tahlil yapalım dedi...hiç tahlil yaptırmadık bu zmana kadar ayrıca....dün tahlilller yapıldı ve bugün sonuçları gösterdiğimde demirin az olduğunu ve ferruma devam etmemizi söyledi...oysa ben hiç vermedim demir damlası....yemeklerimizden kıymalı ve etli hergün 1 porsiyon yer...kutu sütüde içer...ayrıca idrar yolları içinde 1 ilaç yazdı...piyeloseptyl.......sonuçları aşağıya yazıyorum hocam değerlendirirseniz sevinirim....AYRICA KİLOMUZU AZ BOYUMUZU İYİ BULDU
KAN
(WBC)..........12.43
(RCB) ..........4.18
(HGB)...........10.5
(HCT)...........32.6
(PLT)............392
MCV............78.02
MCH ...........25.82
MCHC.........32.2
RDW...........14.5
MPV.............8.92
PDW............9.3
PCT............0.35
%LYM........53.31
%MON.......11.7
%GRA.......34.62
#LYM......6.631
#MON......1.451
#GRA....4.3
CRP......NEGATİF
İDRAR
SARI
BERRAK
TORTU............NEGATİF
REAKSİYON ...5
DANSİTE........1020
PROTEİN ......NEGATİF
GLÜKOZ.....NEGATİF
KETON.......NEGATİF
BİLİRUBİN NEGATİF
UROBİLİNOJEN NORMAL
NİTRİT...NEGATİF
MİKROSKOP(HER SAHADA) 3-4 LÖKOSİT VE 2-3 EPİTEL GÖRÜLDÜ....