Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dışarıda çekinmeden emziren varmı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDışarıda çekinmeden emziren varmı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 10:33
herşeyi ayarlıyordum, evden emzirip çıkıyordum, sütümü sağıyordum biberonda yedek bulunduruyordum...gerekirse bebek bakım odasında 1-2 kere emzirmişimdir. zaten dışarıda çok uzun süre kalmıyordum, alacağımı alıp eve dönüyordum...saatlerce gezmek, bebek küçükken gereksiz bence...evimde daha rahat ediyorum ve oğlum da daha mutlu oluyordu...pek dışarıda gezmiyorduk..emzirip parka çıkarıyordum, 1 saat kadar kalıp eve dönünce dışarda emzirme diye bir derdim olmuyordu...Wink
Yukarı Dön
sümeyye2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 490
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 13:04
bence de adap önemli bende babamın yanında ağabeyimin yanında asla emzirmem ,zaten şimdi evler sobalı değil ki dışarı çıkıp emzirsen çocuk donmaz yani başka odada...
Yukarı Dön
durukuşum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 115
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 13:46
emzirme işi için en güzeli en rahatı ev tabii ki ama mecbursanız dışarda emzirmeye emzirme örtüleri hayat kurtarıyor ,ben tatilde,restoranlarda ,arabanın içinde rahat rahat emzirdim ilk bebişimi,ki eşim dünyanın en kıl adamıdır,gıkını çkarmadı.ama birilerinin yanında göğsümü açıp emziremem,erkeklerin yanında zaten emziremem annemler dışında kadınlar içinde de çıkartıp emziren tiplerden diilimUnhappy
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 16:48
Orjinalini yazan: sümeyye2 sümeyye2 Yazdı:

bence de adap önemli bende babamın yanında ağabeyimin yanında asla emzirmem ,zaten şimdi evler sobalı değil ki dışarı çıkıp emzirsen çocuk donmaz yani başka odada...
benim ev hala sobalı kuzummm Cryvalla ne çektim bi ben bilirim 3 kat battaniyeyle kucağımda çocuk LOLLOLLOL
Yukarı Dön
didemce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 782
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 17:34

ben çok uzak yerlere gitmiyordum.emzirip çıkıyordum.alacağımı alıp eve dönüyordum.zaten artık herşey her yerde satılıyor.çooook uzaklara gitmeye gerek yok.sadece 1 kere emzirmek zorunda kaldım.bi mağazadaydık.bayandan rica ettim,kabine girip emzirdim.LOL

TEYZESİNİN PRENSESİ ANNESİNİN Bİ'TANESİ
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2011 Saat 11:34
ben çok sık dışarı çıkamadığım için, haliyle çıkınca da birikmiş işler oluyor, çocuğu emzirmek gerekebiliyor, arabada, emzirme önlüğü diktim ihtiyacıma göre, onunla emziriyorum...unutmuşsam eşarbımı örtüyorum...
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
aibü Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2011 Saat 20:59
yaşadığım yer öyle saatlerce dışarıda kalıp vakit geçirilecek bir yer değil. o yüzden dışarıda emzirmem gerekmedi. hastanelerde ve avm lerede zaten emzirme odaları var büyük rahatlık bence. ama dışarıda emziren birini görmek istemem herhalde. ne bileyim fotoğrafta bile görmek beni irrite ediyor. ben de anneyim, yeteri kadar emziremediği için vicdan azabı çeken bir anneyim hem de. ama başkasını öyle görmek hoşuma gitmiyor. dolayısıyla kendim de emziremezdim sanırım dışarıda.

Yukarı Dön
srp_kmy82 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2012 Saat 19:17
bern her yerde emziyorum  emzirme önlüğüm var takıyorum emziyorum açılsa bile umrumda değil zaten emerken gögsüm kaanıyor gerçi şimdi hareketli memden başını çekiyor ama hemen kapıyor..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.