|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
filizbadur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2011 Saat 15:11 |
sayfaya yeni üye oldum:) Herkese Merhaba..2 aralık da oğlumu sezeryan doğumla dünyaya getirdim. 39 haftalık 5 günlük doğdu.. Baştan itibaren normal doğum istemiştim fakat oğlumun boynuna kordon dolandığı için ve de sancım olmadığı için sezeryan oldum.. Şuan ağrım yok ama en son zamana kadar normal doğumu beklemenizi öneririm.. Size bir sorum olacak lousalık sendromu geçiren varmı? Bu dönemi en hafif nasıl atlatabiliriz? Cevaplarınızı bekliyorum...
Düzenleyen yasemin - 11 Ara 2011 Saat 17:12 |
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29790&title=lohusalik-sendromu
Filiz Hanım merhaba, bu link size yardım edicektir.
![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
esra4 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() |
Ailenin ve özellikle eşinin samimi desteği ve sıcaklığıyla rahat atlatırsın.
Bbeğini güle güle büyüt.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|