kızım 15 aylık bakıcı bakıyor dün eve 3te geldim yeni yemek yemişti,4 gibi babsına tost yaptım kız da istedi yedi tosttan,5 gibi avmye gittik,orada acıktık eşimle yedik kızıma yediremedim,neyse 8 de evdeydik,evde balık vardı ondan ve patates püresinden vermeye çalıştım tükürdü,yemedi.yoğurt yemiyor onun için danino veriyorum yedikçe yediridm 6 kutu bitirdi,üstüne su içti ,1 saat sonra süt ve petit peurre bisküvi verdi,yarım çay bardak süt 2 bisküvi yedi. saat 22 de banyo yaptı,kitap okuduk ama uyumadı,saat 00.30 a kadar oturdu,ben de yemek yemedi acıkmıştır
diye kavanoz maması açtım 2 kaşık yedi istemedi,üstüne süt vermeye kalktım içmedi ve kustu ama püskürterek kustu,korktum doğrusu,itiraf edeyim çevremde çocuğa sürekli yedirmeye çalıştığım için eleştrilyorum,kız yemedikçe üstüne gidiyorum ondan bundan yediriyorum,kusunca eşim geldi yedirdiğim daninoların boşlarını gördü,nesquiki bisküvi paketini tezgahın üstünde görünce kızmaya başladı tartıştık gece boyunca.hem de bayağı hakaret boyutuna çıkararak,kzımı böyle suni gıdalarla mı besleyeceksin dedi,nasıl annesin dedi,yaptığım yemekleri yemediği için hazır kavanoz maması yediriyorum gerçekten de son 10 gündür hakketten ben de abarttım sanırım sırf kavanoz maması veriri oldum.eşimle tartışırken kendime objektif bakabildim evet hakikaten şekerli ve suni bir beslenmeye geçmişim ben,hatamı anladım ama yemeyince bu hale geldi beslenmemiz,ben de yesin de modunda yedirmeye başladım,ama bundan sonra nesquiki bırakıcam danino da normal yoğurda döneceğim,nasıl yapacağımı bilmiyorum ama yapmak zorundayım,kızımın dengesiz beslenmesini istemiyorum,bana yol gösterir misiniz,süte nasıl alıştırabilirim nesqik karıştırmadan,yoğurda nasıl alıştırabilirim sade yoğurda.
Düzenleyen haydibebek - 25 Kas 2011 Saat 13:39