|
yazdığım mesajlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 21:35 |
iyi günler konuya yazdığım cevaplar silinmiş neden?
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey'in ve diğer uzmanlarımızın bölümlerine üyelerimizin yorum yazmaları ve ilaç ismi vs. önermeleri yasaktır. Bu yüzden mesajlarınız taşındı.
|
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
rica ederim, anlayışınız için teşekkürler..
|
|
![]() |
|
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
Konuyu gormusken ben de sorayim dedim...sitenin ve forumun uyesi olmama ragmen silinen topiklere erisim iznim neden yok acaba ?
|
|
![]() |
|
Sorunuzu tam olarak anlayamadım, silinen topic zaten silinmiştir nasıl görebilirsiniz ki? Ayrıca belirteyim forumumuzda topic silinmiyor, uygun olamayan veya kaldırılması gereken topicler moderatör odasına taşınır ve yöneticimize bildirilir. Sadece kişinin kendi açmış olduğu ve silinmesini talep ettiği topicler (çocuklarımızın fotoğrafları gibi) yine yöneticimize bildirilerek silinir. Eğer taşınan mesajlarınızı soruyorsanız forum kurallarına uygun olmayan mesajlar moderatör odasında bulunan bir topice taşınır. Moderatör odasını sadece moderatörler ve yöneticiler görebilir. |
|
![]() |
|
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
Forum da zaman zaman silinen tasinan topikler basligi altinda silinen mesajlarin bulundugu bolume rastliyorum yazdigim mesaja rastlayamayinca oraya mi alindi diye bakmak istiyorum demek ki erisim iznimiz yok simdi anladim tesekkurler
![]() |
|
![]() |
|
rica ederim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|