|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Benayin annesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Oca 2017 Konum: ESKİSEHİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Benayin annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2017 Saat 23:14 |
Hocam iyi aksamlar kizim 5aylik.3kilo 51cm normal dogum ile dogdu.simdi 7kilo 67cm 43bac cevresi. Coklu besib allerjisi var. Bu konudaki dusunceleriniİ biliyorum ama yinede soruyorum.allerjide yapilan diyetlere ozellikle kati diyetle ilgili ne dusunuyorsunuz. Dr tavsiyesiyle uzun sure bi kac besinle beslenmeme ragmem kakadaki yogun mukus gecmedi.bende az az baska besinler denemeye basladim hala mukus hafif kizarik ve dokuntu disinda ve bi kac kere ince iplik ve nokta seklinde kan ve gicik gibi oksuruk disinda bi tepki yok devam edip etmeme kararsizim korkuyorum ya zarar veriyorsam.
Bide reflusu var cok nadir kusma var ama hep bi yutkunma hali agİna kadar gelip giden su var bazende agzinin kenarindan akar bu su. Gaviscon motillium ve debridat bi ise yaramadi. Ne onerirsiniz bu durumda. Bide 3aydir ugrastigim meme reddi var uyanikken kesinlikle emmiyor kendini geriye atiyor yay gibi geriyor. Uyutup emzirebiliyorum ancak. Ac kaldi saatlerce ten tene temas her yolu denedim ama almiyor kesinlikle lutfen yardim edin cok zor durumdayim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta hicbir seye karsi allerji olmaz.. Testlerin tamami yanlistir.. 4 yasindan evvel allerji testleri yapilamaz.. Sumuksu kakasi fazla yemege bagli. Dogumda olan 500gram acik, bu ayda kapanmis... Hastalik olsa idi, degil arayi kapamak, 500gram eksik, 1-2 kilo olurdu.. Butun soylenenlere bosverin, teker teker diyeti acin. Turk doktorlari; her kusana, "Reflu" derler, o sahtekarlara inanmayin, Reflu'de kusma olmaz.. Mideden yemek borusuna kacan mide asiti tekrar yutulur ve bu sebeple, iki misli sure yemek borusunda kalan mide asiti dokulari yakarak, seneler sonra Reflu yapar, halbuki kustugunda, mide asiti yemek borusunda cok kisa sure kaldigindan, Reflu olusamaz .. Hicbir ilaci kullanmayin. Az yedirin, zorlamayin, her sikayeti gececek. Sizi resmen kaziklamislar. Karni tok olan cocuk, tabiiki memeyi reddeder.. Ac kalsa, kakasi; sert, top-top cikar.. Cok okumaniz lazim, coooooooook!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|