|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dilekpolatt13 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekpolatt13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2015 Saat 04:02 |
Hocam Merhaba,
Oğlum 17 eylülde 18 ayı bitirdi, karma aşı ve ağızdan Palio aşısı gecikmeli olarak 29 eylülde yapıldı. Hepatit a aşısının ilk dozu da yapılacaktı fakat ellerinde kalmadığı için eczaneden alıp yaptırmami söylediler. Şimdi aradan 11 gün geçmesine ragmen hepatit a yi yaptırmak konusunda çok ısrar ediyorlar.ben de size danışmadan karar veremedim. Hepatit aşılarının ilk dozunun diğer aşılar gibi gününün çokta önemli olmadığını tahmin ediyorum ama diğer yazılarınızı da pek okuyamadim açıkçası.simdiden cok teşekkürler hocam saygilar. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117874 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EN AZ, 1 ay gecmeden, Hepatit-A asisini YAPTIRAMAZSINIZ!! Sakin Turk doktorlarina, asi hususunda, itimad etmeyin, hicbir bilgileri yoktur. Benim; asi ile ilgili yazilarimi okuyun..
Aptal bunlar ya!!! Sanki etraf; Hepatit-A'li hasta kayniyor... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|