özlem hn merhaba,
kızım 3 yaşında. daha evvel 2 yaşından sonra 6 ay boyunca yarım gün kreşe gitmişti.ama hiç istemeyerek. sonra birtakım başka sebeplerden dolayı ara verdik ve gitmedi. evde çok mutlu. fakat annanesi çok yoruluyor özürlü bir ablamda olduğu için kızım onunla beraber çok gürültü ve yaramazlık yapıyor.bu durumada annem bu sefer dayanamıyor.zaten annem kendiside hastalıkları olan bir kadın. bu durumdan dolayı tekrardan kreşe başlatma kararı aldık ve 1,5 haftadır gidiyor.ilk hafta gene yarım gün gönderdik. bu hafta tam güne çevirdik. öğretmenleri orda sorun olmadığını söylüyorlar ama bana inandırıcı gelmiyor. çünkü sürekli bir problem yok deyip geçiştiriyorlar. kızım uysal bir kızdır. tepkilerini yabancılara agresifleşerek belli etmez. sessiz kalmayı tercih eder. fakat her sabah ben kreşe gitmek istemiyorum diye ağlamaları oluyor. kapıdan girerken mutsuz boynu bükük bir şekilde giriyor.ben annanemi istiyorum diyor. ben orda mutlu değilim diyor. vs vs. yani beni çok üzen cümleler kullanıyor. hatta kreşle ilgili nasıl geçti günün deyince hiçbirşey anlatmıyor. sanki o zamanı hiç orda yaşamamış ve beni duymuyormuş gibi davranıyor. bu sürekli bu şekilde. normalde öğlenleri uyumazdı.şimdi kreşte uyutuyorlarda. sesini çıkarmadan uyuyormuş. ama yanlış yapıp kızıma zorla birşeyleri yaptırıyormuş durumunda olmakda istemiyorum. sizce ne yapmalıyım. üstünde gerçekten olumsuzluklarmı yaratıyor kızımın. yoksa kızım bizimi kullanıyor gitmemek için. bir yol lütfen.teşekkürler.