Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum ben işe giderken çok ağlıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlum ben işe giderken çok ağlıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
boddim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 141
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum ben işe giderken çok ağlıyor
    Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2010 Saat 17:15
iyi günler özlem hanım
18 aylık bir oğlum var ben işe giderken çook ağlıyor dayanamıyorum üzerimi giyinmeme başladığım andan itibaren peşimi bırakmıyo babanesi bakıyor beraber yaşıyoruz babanesi kalktığı zaman anlıyor dahada sinirleniyor ve ben evden çıkarken kendini yerlere atıyor babanesi vedalaşmamıza kızıyor daha çok ağlıyor diye bazen fark etmezse kaçarak çkıyorum evden nasıl bir durum izlemeliyim lütfen yardım edin aylardır bu şekildeyiz hiç bir düzelme yok inatla alışmak istemiyor bu durama 3 aylıkken çalışmaya başladım ve 1 yaşından itibaren ağlıyor
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2010 Saat 16:47
çok küçükken yokluğunuzu fark etmeyebilir, büyüdükçe bunu daha iyi fark edecek ve daha fazla tepki verecektir. ona fark ettirmeden yapmanız ise güvenini kıracak ve hep onu kandırdığınız düşünmesine neden olacaktır. giderken onunla vedalaşıp tekrar döneceğinizi söylemeniz ve söz verdiğiniz zamanda dönmeniz ise size güvenini pekiştirecek ve daha az tedirgin olacaktır. sevdiğiniz bir şeyinizi ona teslim edip siz gelene kadar ona bakmasını isteyebilirsiniz. zaman kavramı oturmadığından onun sevdiği bir tv programına veya bilebileceği bir şeye göre gelme zamanınızı anlatabilirsiniz. kandırmak güveni çok zedeler
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.