|
Uçuk hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mervece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 29 Dakika önce Saat 19:40 |
Hocam merhaba bebeğim 19 günlük ,doğum yaptığından beri dudağımda uçuk çıkıyor biryerdeki kuruyor başka yerde çıkıyor günlerdir uğraşıyorum ,kucağıma aldigimda maske takıyorum emzirirken maske takıyorum ,hocam bebeğime bulaşacak diye aklım çıkıyor biryerde okudum uçuk virüsü yenidoğan bebekler için ölümcülmüş.Bu doğru mu hocam ,elimden geleni yapıyorum ama yine de ya bulasirsa diye çok korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsanlar "Uçuk virüsünü" hayatları boyunca 1 defa alırlar! O virüs bir daha da vücuttan çıkmaz.
Ağız çevresinde çıkanlar; Herpes Virus Tip 1 dir Esas tehlikeli olan Genital herpes virüs Tip2 dir. Yeni doğanlarda hastalık yapması son derecede nadirdir. Bebeğe uçuk bulaşabilir ve çoğunlukla hiçbir araz da vermeyebilir Siz kendinize; Asviral Uçuk kremi kullanın.
|
|
![]() |
|
Mervece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|