Kadir Bey cevaplarınızı erakla bekliyorum ve ne çok yanlış yaptığım şeyler varmış diyorum.İyiki varsınız bizi aydınlattığınız için çok teşekkürler.
Kızım için sizden gelişimi için bilgi almak istedim.
Yağmur 15.01.2007 doğumlu şu an 19 aylık 15 inde 20 aylık olacak.
doğum kilosu 2500gr 48 boy şu anda 83 boy 11 300gr kilo sizce gelişimi nasıl beni asıl üzen 16 aylıkken 11 100gr dı 17 aylık 11 800 dü ve şimdi 11 300 olması kafamı kurcalıyo hatta 11 e kadar düştüğünüde kendi tartımda gördüm birden boya gitti diyebilirim 16 aylıkken 77 idi şimdi 83 ama kio kaybı endişelenmeme yol açıyor.
Yemesinde azalma var artık eskisi gibi yemiyor öncelri gün içinde kahvaltı çorba sebze yemeği yoğurt meyve 1 lt yakın süt içerdi sütü dr kestiri çok içiyor dedi bende biberon saklamaya başladım biberonu her gördüğünde süt istiyor ama yemeğinide yiyordu.Şimdi ise çorba yerse yemek yemiyor çünkü artık erken uyuyor ve hepsine sıra gelmiyor sütü ise 500 ml muhakkak içiyor peyniri çok seviyor dolabi her açtığımda benden peynir istiyor kıramıyorum veriyorum tek sorunumuz meyve asla elinde yemiyor 3 meyveyi robottan geçirip biberonla veriyorum oyleki yemek yediremediğimde iştahı yoksa tarhana çorbası veya yoğurdunu biberona veriyorum köfte tavuk seviyor zaten çorbalarını da kemik suyuna yapıyorum bütün bunları yaptığım halde kilo proglemi oluşmaya başladı arada hastalanıyorda pek dirençli de değil ama oturmak ne demek bilmiyor sürekli hareket halinde uyurken bile koltuk tepesinde masa üstlerinden alamıyorum çok uzun oldu biliyorum

ama vereceğiniz blgiler benim için çok değerli 1 yaşına kadar hep 1 kilo ve üzeri aldı şimdi niye bole anlamış değilim

iyi çalışmalar