Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelişim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgelişim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Konu: gelişim
    Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2008 Saat 18:03
Kadir Bey cevaplarınızı erakla bekliyorum ve ne çok yanlış yaptığım şeyler varmış diyorum.İyiki varsınız bizi aydınlattığınız için çok teşekkürler.

Kızım için sizden gelişimi için bilgi almak istedim.
Yağmur 15.01.2007 doğumlu şu an 19 aylık 15 inde 20 aylık olacak.
doğum kilosu 2500gr 48 boy şu anda 83 boy 11 300gr kilo sizce gelişimi nasıl beni asıl üzen 16 aylıkken 11 100gr dı 17 aylık 11 800 dü ve şimdi 11 300 olması kafamı kurcalıyo hatta 11 e kadar düştüğünüde kendi tartımda gördüm birden boya gitti diyebilirim 16 aylıkken 77 idi şimdi 83 ama kio kaybı endişelenmeme yol açıyor.
Yemesinde azalma var artık eskisi gibi yemiyor öncelri gün içinde kahvaltı çorba sebze yemeği yoğurt meyve 1 lt yakın süt içerdi sütü dr kestiri çok içiyor dedi bende biberon saklamaya başladım biberonu her gördüğünde süt istiyor ama yemeğinide yiyordu.Şimdi ise çorba yerse yemek yemiyor çünkü artık erken uyuyor ve hepsine sıra gelmiyor sütü ise 500 ml muhakkak içiyor peyniri çok seviyor dolabi her açtığımda benden peynir istiyor kıramıyorum veriyorum tek sorunumuz meyve asla elinde yemiyor 3 meyveyi robottan geçirip biberonla veriyorum oyleki yemek yediremediğimde iştahı yoksa tarhana çorbası veya yoğurdunu biberona veriyorum köfte tavuk seviyor zaten çorbalarını da kemik suyuna yapıyorum bütün bunları yaptığım halde kilo proglemi oluşmaya başladı arada hastalanıyorda pek dirençli de değil ama oturmak ne demek bilmiyor sürekli hareket halinde uyurken bile koltuk tepesinde masa üstlerinden alamıyorum çok uzun oldu biliyorum EmbarrassedEmbarrassedama vereceğiniz blgiler benim için çok değerli 1 yaşına kadar hep 1 kilo ve üzeri aldı şimdi niye bole anlamış değilimCry
iyi çalışmalar Smile
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2008 Saat 18:51

aklıma gelmişken bu robot dan geçirme ile ilgili göürüşünüzü almak istiyorum vitaminini öldürdüğü ne kadar doğru?

son olarakta kızımı yedirdiğim halde arada top top kaka yaptığı oluyor aç ise bu şekil yapar diyorsunuz ama yedirdiğim halde yapıyor hakikaten açlıkmı tek sebebi geçen haftalarda yaptı 1 hafta boyunca bu şekle bu gün mesela 3 kere kaka yaptı sonuncusu yine top bibiConfused1 ay öncesine kadar her gün 5 6 kere kaka yapardı şimdi ise dünde 2 yi geçmiyo bunun sebebi nedirEmbarrassedçok oldu biliyorum ama aklımdaki herşeyi bi çırpıda sorup sizin değerli fikirlerinizi almak istiyorumSmile
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117890
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2008 Saat 18:53
Siz bir çocuk doğurdunuz.Eve pasiyoner almadınızki!!.. Adı üstünde "çocuk" ..Biraz daha hareketli olması soya çekim.Size böylesi düşmüş. Evet, gelişmesinde değil ama kilosunda bir azalma var. Kilo kaybederken, boyunun uzaması, onun süper hareketli bir çocuk olduğunu gösterir. Vücudu et tutmuyor.  Çocuk hareketli ve neşeli.
Sizin istediğiniz gibi yiyen ama mutsuz bir çocuğu tercih edermisiniz? Bu da böyle, boşverin, böyle kabul edin.Günde enaz 500ml. süt, bir köfte kadar etli gıda alıyorsa merak etmeyin. Ayrıca etini,meyvasını ve sebzesini yeterli alan çocuk istediği kadar süt içebilir, karışmayın. Çorbaları "kemik suyu" ile yapmanız sadece lezzet bakımından iyidir.Et suyu, tavuk suyu, kemik suyu sadece lezzet verir. Gıda değerleri yoktur. Robottan vermeniz önemli değil, nasıl seviyorsa öyle verin.
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2008 Saat 19:02

çok teşekkürler içim rahatladı aslında oturan çocuğu sevmem kızımın hızına yetişebiliyorum şükür alıştım diyebilirim evet arada galiba unutuyorum bu bi çocuk illa benim hazırladıklarımı yemek zorunda değil çok ısrarcı olmamaya gayret göstereceğim tekrar teşekkürler iyiki varsınız.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.