Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş-huzursuzluk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş-huzursuzluk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
*canımkızım* Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2013 Saat 15:31
merhaba kadir bey, kızım martta 4 yaşında olacak. bu sene okula başladık hiç olmadığımız kadar hasta olduk. sayenizde atlattık. kızımın dün baaş ağrısı sikayeti vardı. akşam ateşi yükselmeye başladı. gece 39 oldu. sabah da yüksekti. bu saate kadar 2 defa dolven verdim.(ateşi 39.2 olduğunda.) az önce de calpol verdim. tadından dolayı reddetmiyo diye. ateşe direniyoruz da baş ağrısı ilk defa duydum kızımdan. çok üşüdüğünü, bacaklarının ağrıdığını söylüyo. ağzı kokmuyo bu arada.dün öğlen ve bu öğlen de çocuk aspirini verdim. ilacı verdim 1 saat önce ama öylece yatıyo. ayıldığında başının acıdığını söylüyo.biraz ovuyorum yine uyuklamaya başlıyo:(((Cry ne yapmalıyız. hafta sonuna yaklaşıyoruz.acil bir durum varsa şimdiden dr. araştıralım diye söylüyorum.. ist. da oturuyoruz.  hocam saat öğle 3 te yazdım bu mesajı şu an saat akşam 8.50 ve kızım kustu.ateşi de 39.3
saat 9.21 koltukaltından 39.9 ölçtük
gece 3.05 ateş 40.. ayrıca 2. defa kustuCrykulaktan ölçüyoruz.

Düzenleyen *canımkızım* - 11 Oca 2013 Saat 03:09
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117869
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2013 Saat 04:58
- moralist: Atesini dusurun, solunumunu bir daha sayin. Dusme olursa onemli bir sey yok demektir.
-canimkizim: Grip baslamis, kusma olmasi, "Domuz Gribi " lehinedir.ATESINI cok rahatsiz olmadigi surece dusurmeyin. Sakin antibiyotik vermeyin, ishali cok siddetli olur.
Yukarı Dön
*canımkızım* Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2013 Saat 10:02
Cry domuz gribi sadece bu önlemleri alarak düzelebilir mi? Allah göstermesin ölüm haberleri hem de gelişmiş ülkelerde görülüyoken... ateşi zaten 39 olmadıkça şurup vermiyorum. ama kızım hem aç, hem halsiz, hem de ağrılı:(((baş ağrısından çok şikayetçi. tv açmıyoruz, sesimiz yükseldiğinde bile şikayet ediyo.
Yukarı Dön
moralist Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 163
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2013 Saat 13:50
hocam ateşi düştü çok şükür...solunum sayısı uyurken 42...balgamı sökemedik bir türlü bu yüzden mi hızlı soluk alıyor acaba hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117869
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2013 Saat 22:06
Domuz Gribi; yaslilarda agir seyrediyor. Cocuklarda, tam tersine daha hafif seyir gosteriyor. Sicak buhar ve bol Serum fiz iyi gelir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.