Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zatürre tekrarlarmı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzatürre tekrarlarmı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Konu: zatürre tekrarlarmı?
    Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 19:31
dr. bey 1.sınıfa gıden bır kızım var.cumartesı aksamdan beri ateşi cıkıyor karnım agrıyor dıyor.ses kısıklı var uyurken burnundan ıslık gıbı ses cıkıyor.gözleri akıyor.burnu bugun ıtıbarıyle sulu hafıf akıyor.uyunca terlıyor.ates bugun yok..dr. gıtmedık.hıcbır ılac kullanmadım.lımonlu su verıyorum.bol sıvı verıyorum.

gecen sene bu donemlerde zaturre olmuştu..1 ay boyunca ınanılmaz zor gunler gecırmiştım.icımde bı korku var acaba yıne olurmu dıye?dr. gıtsemmı Ermm ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117880
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2011 Saat 10:16
1- Grip geçiriyor, bol serum fiz, limonlu-bal ve Coldmix ile idare edin.
2- Zatürre mikrobunu alırsa, bir daha zatürre olur.
3- Benim "KULLANMAYIN" dediğim, ilaçları kullanmazsanız başınıza iş açılmaz ve bu tip hastalıkları çok kolay ve ucuz atlatırsınız.
4- En fazla görülen zatürre cinsi olan "viral zatürre", öksürüğün kesilmesi ile oluşuyor..
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2011 Saat 20:11
dr.bey hıc ılac kullanmadım..dr. ada goturmedım.genel halı ıyı burnu koyulasıp akmaya basladı ama oksuruk cok fazla gece uyumuyo oksurmekten gunduzde okulda asırı oksurmuş ogretmenı dedi..napayım ne vereyım..borazan gıbı oksuruyor tabırı caızse..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2011 Saat 11:51

Grip'in sonuna geldiğiniz için akıntı koyulaştı, 3-5 güne kalmadan çocuk iyileşecek.. Limonlu bal, serum fiz ve Coldmix yeterli olur. Eski maillere bakın.

Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2011 Saat 00:00
dr. bey dün gece asırı oksuruk nedenıyle acile gıttık.oksurmekten kustu..GATA haydarpasya gıttık.dr.bogazında yara var kulakları iltıhaplı vede genız akıntısı var dedi.

agumentın ve aferın verdı.agumentıne basladık.dıgerını kullanmadım sızın yasaklı ılaclarınızdan oldugu için.

çok halsız ve uyku halı var ıstahsız halen.cok oksuruyor!sızın önericeginiz bısey ılaç varmı? tesekurler..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2011 Saat 10:22
Grip geçiriyor, eski maillerdeki tavsiyelerimi kullanın..Eğer antibiyotik doğru tercih ise, çocuğunuzun bugün düzelmesi gerekir, düzelmedi ise, Gripal enfeksiyon geçiriyor demektir, antibiyotiği kullanmayın.. Ateşi 4-5 gün olabilir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.