Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2013 Saat 11:57
KizBebek teşekürler hocam.
Minalisa
Yukarı Dön
mina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2013 Saat 13:26
hocam tekrar merhaba.kızımın eli 1 haftaya yakındır hep ağzında kaşır gibi yapıyor,aç ağzını bakıyım dediğimde boğazının sol tarafında beyaz küçük küçük kabarcıklar,dilinin arka yüzeylerine doğru kahverengi çok az tortulanma gördüm.doktora götürdüm hiç bir şeye gerek yok dedi,öksürük ateş olursa tekrar gelin dedi.bu beyaz kabarcıklar neden oluşmuş olabilir.önlem almam gereken bir durum var mı.birde henüz arka dişleri çıkmadı acaba dişler mi geliyor ondan olabilir mi?

Minalisa
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117880
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2013 Saat 19:14
Hayret. Akli basinda, "show yapma" meraklisi olmayan bir doktora rastlamissiniz. Atesi veya cocukta bir rahatsizlik olmadigi surece bir tedavi gerekmez.. Disler hastalik veya rahatsizlik yapmazlar.
Yukarı Dön
mina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2013 Saat 01:07
teşekkürler hocam..bu sefer doktor konusunda şanlıymışız... :)
hocam bir arkadaşıma kızı için trabzonda bir doktor boğaz enfeksiyonu ve ateş  için hemen şurup vermeyin  1 çay kaşığı sirke içirin ateşi düşürür demiş...denedim 5 saat etkili oldu, ateşi düştü diyor arkadaşım...sizce hocam sirkenin marifetimidir bu durum?sirke çocuklarda mideye zarar vermez mi?

Minalisa
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117880
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2013 Saat 06:05
Sirkenin boyle bir etkisi yok. Eskiden atesi olan cocuklarin cildine surerlerdi, simdi de icirme modasimi cikaracaklar??? Sacmaligin daniskasi. Bizim derdimiz zaten ates dusurmek degil... Cocuk rahatsiz olmadigi surece, ates dusurucu bir islem yapmayin. Benim ates ile ilgili makalelerimi okuyun...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.