Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - west sendromu+grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumwest sendromu+grip

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mhayal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2014 Saat 22:08
Değerli hocam, Allah size güç ve sabır versin..

hastalığın gisişatı ile ilgili bilgi vermek istiyorum hocam..Gece ateşi hiç çıkmadı..sabah kalktığında tek burun deliğinin ucunda sümük kurumuştu..bende illiadin başladım..ve gün içindede sarı sarı aktı..boğazı yine yutkunurken acıyor. kahvaltısını güzel yaptı ama süt içmek istemedi..ama keyifsiz bir hali var..oyuncakları ile oynuyor. yatma isteği pek olmadı..gündüz ateşide en fazla 37,4 oldu..ama öğlen yemek istemedi. bende zorlamadım.. buharlı banyo yaptırdım..gün içinde kesik kesik olna öksürüğüde olmadı..öğlen 2 saat uyudu..kalktıktan sonra sanki midesi bulanıyormuş gibiydi..uzandığı yerden kalkarken sanki başına ağrı giriyormuş gibi ellerini başına götürüyordu..bir yerinmi ağrıyor sorusuna hayır dedi..akşam saat 6 da yemek yedikten + 1 cay bardağı su içtikten 45 dk sonra kustu..ateş hala yok hocam.
ateş olsaydı streptokok düşünebilirmiydik..yoksa domuz gribimi?
tantum verdeyi 3 kere sıkabildim..coldmix-illiadin-ballı limon veriyorum..keyifsizliği olduğu için calpol yada dolven vermelimiyim? 21 kg-110 cm 4,5 yaşında..
saygılarımla
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117887
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2014 Saat 23:18
Domuz Gribi ... Ellemeyin, ilac vermeyin..
Yukarı Dön
mhayal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2014 Saat 23:39
pzt okula gidebilir mi? yoksa 1 hafta evde dinlensin mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2014 Saat 23:48
En az 1 geceyi; atessiz gecirince, okula gidebilir.
Yukarı Dön
mhayal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Oca 2014 Saat 22:29
hocam sanırım domuz gribini en hafif şekilde geçirdik..çünkü ateş hala olmadı( 3 gün oldu)..burun akıntısı azaldı ve boğaz ağrısı geçti..kusma sadece bir kez oldu. ishalde olmadı..sadece eskiye nazaran biraz iştahsız..( normalde iştahlı bir oğlum var)...yarın artık okula göndereceğim..

bir sorum olacaktı..ben oğluma hiç zymaflour vermedim..mailleri okuyunca eczaneden almak istedim ama artık piyasada olmadığını söylediler.depolarada açtırıp sordurdum. yokmuş..farklı semtlerde büyük küçük pek çok eczaneye sordum..Bu tabletin muadili varmı hocam? yada amerikada varsa getirtebilirmiyim..şu an abimler orada isteyebilirim..

her soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..Allah size ve ailenize sağlık ve huzuru eksik etmesin..saygılarımla
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2014 Saat 03:42
Zymafluor'u; zaten '80 yillarda, Almanya dan getirttiriyordum.. 1990lardan sonra Turkiye de satilmaya baslandi. Muadilleri var ama, anormal derecede pahaliya geliyor.. Almanya veya Isvicre den getirtmeye bakin.
Yukarı Dön
mhayal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2014 Saat 22:31
hocam, izninizle bir şey soracaktım..4,5 yaşındaki oğlum için calpol 6 yı kullanabilirmiyim..21.300kg --109 cm
saygıalrımla
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2014 Saat 00:00
Gunde,en fazla: 3x1 verebilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.