Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SÜT SAKLAMA YÖNTEMİ HAKKINDA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSÜT SAKLAMA YÖNTEMİ HAKKINDA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
musta Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 15:43
Bilgiler için çok teşekkürler kullandığınız elektrikli miydi yoksa manuel mi? 
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2008 Saat 12:57
Benim kullandığımı soruyorsan elektrikli. Manuel de kullanmıştım (Ch...co Hassas Ayarlanabilir Göğüs Pompası) ilk başlarda. Onu kaynatayım derken ocakta unutup yakınca bunu aldım. Çok memnunum. Manueli kullanması zor geldi bana. Çok rahat olduğunu düşünen arkadaşlarım da var ama bence elektrikli daha güçlü çekiyor ve daha kullanışlı. Sadece ayarına dikkat edip göğüs uçlarının tahriş olmamasını sağlaman gerekiyor. Eğer sürekli yüksek ayarda kullanırsan tahriş olabiliyor.
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2008 Saat 15:17
Orjinalini yazan: musta musta Yazdı:

Bilgiler için çok teşekkürler kullandığınız elektrikli miydi yoksa manuel mi? 
Benim elektrikliydi, ben bunu kullandım.

Medela%20Mini%20Elektrikli%20ve%20Pilli%20Süt%20Pompası

Ürünün Adı : M....
Markası : M...

Üretim Yeri : İsviçre
Markanın Ait Olduğu Ülke : İsviçre

Kalite Belgesi : CE , İso 9000 , iso 9001 , FDA Onaylı

Özellikleri :

• Dakikada 40-52 defa arasında ( ortalama bebeğin göğsü uyarma sayısı) göğsü uyarır.
  • Bebeğinizin emiş ritmine en yakın ve doğal vakum yapabilen profesyonel bir göğüs pompasıdır.
  • Minimum ve maksimum vakum ayarı ile olası ağrı sızı durumlarını engellemeyle beraber anneye kolay kullanım imkânı tanımaktadır.
  • Pil ya da adaptör yardımı ile kullanım imkânı. Ürün içerisinde dahil olmayan ve ayrıca satın alınan manüel kullanım pistonu ile elle kullanım imkanı.

Kapalı Kutu Ölçüleri : h25x25x9

Kullanım Durumları :

Erken doğum , sezaryen doğum , süt yetersizliği , göğüs ucu enfeksiyonları , göğüs ucu olmaması , bebek ile ilgili anne göğsünü alamayacağı yarık damak , yarık dudak vb., annenin çalışıyor almasına bağlı olarak işyerinde sağım ve depolama yöntemlerinde , etkili çözüm için kullanılmaktadır.

Kullanım Faydaları :

• Göğüs de sağım sonrasında süt kalmayacağı için sertleşme ve sancılar son bularak süt oluşumu hızlanacaktır.
  • Kolay kullanım imkânının yanında doğal vakum ile bebeğinizin yapmış olduğu emme hareketlerini taklit ederek süt miktarının yükselmesini sağlayacaktır.
  • Özellikle çalışan annelerin çantasında rahatlıkla taşıyabilecek boyutta olması normal sağım süresini aşmayarak süt kesilme durumlarını engelleyecektir.

Ürün Madde İçeriği : Göğse temas eden sağım aparatı ( huni ve biberon) polipolipren ' dir.
    Teknik Özellikleri : 2x AA ( kelem pil) ile ya da ürün içerisinden çıkan medela marka adaptörü ile kullanılmaktadır.
    Paket İçeriği : Motor , biberon , huni , mebran , valf, biberon standı , adaptör , biberon kapağı
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Garanti Şartları : Kullanıcı hatası dışında sadece mekanik garanti

• Düzenleyen fatoş - 28 May 2008 Saat 15:18
    Yukarı Dön
    didemkız Açılır Kutu Gör
    Üye
    Üye

Puanlar: 129
    Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2008 Saat 13:03
    Mrh arkadaşlar.Çok mutluyum sizinle paylaşayım dedim kızım 1,5 aylık dün göğsümü sağdım 80 cc çıktı.Bugün sabah sağdım 140 cc çıktı.Sınava gideceğim en az 4 saat yokum.Artık gözüm arkada değil çünkü bu süt ona yeter.Allahıma çok şükürler olsun.
    Yukarı Dön
     Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 678
      Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.