|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 353637 |
Yazar | |
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Adet görünce daha kolay gidiyormuş kilolar. Ben de öyle duymuştum. Ama bende hala tık yok. Oğlum bir yaşadı hala görmedim. Neyse kendi çabalaımla epey kilo verdim. 2 kilom kaldı... Ama asıl hedef başlamışken 5 kilo daha vermek...
|
|
![]() |
|
ALPELLA ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11988 |
![]() |
Anaaaaaaaaaaaaa Duygu çok şaşırdım
Ben her ikisinde de 1,5 ay sonra düzenli olarak regl oldum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Bende bir anormallik var galiba. Gerçi doktorum emzirirken hormonlar mani olur dedi ama, bilemiyorum... Bir de ben sütümü son damlasına kadar sağıyorum ya ondan gecikmiş olabilir. Yakın bir arkadaşım da 17 ay sonra olduğunu söyledi. O da çok yoğun emzirmişti. |
|
![]() |
|
3 melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
demet ![]() Altın Üye ![]() ![]() İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ Kayıt Tarihi: 24 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2092 |
![]() |
merhaba melek öncellikle bebegnı gülegüle büyüt.her seyin ilacı zaman dıyorum.daha cok erken kılolarını gerı verebılmen ıcın.emzırıyorsundur buyuk ıhtımal ögünlerını bölerek ara ögünler olusturarak yıyebilirsin yemeklerini.ben oglumda 22 kılo almıstım 10 kılo dogumda gıttı kalan 12 kiloyu bır bucuk sene ıcınde verdım ve 5 kılo tekrar gerı aldım.bunun için acele etmene gerek yok bıraz daha dıkkatli beslenırsen emınım verebılırsın.tabıkı hareketli olmakta dahl.sevgiyle kal
![]() |
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
|
![]() |
|
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9866 |
![]() |
doğum sonrası kiilolar ile ilgili topiğimiz olduğundan seninkini buraya taşıdım canım
![]() |
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
|
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9866 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4446
burdada yine aynı içerikli bir konumuz var
![]() |
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
|
3 melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() |
teşekkür ederim.emzirdiğim için sütüme zarar vermek istemiyorum.3.bebeğim kızlarımda emzirmeyi bırakana kadar diyet yapmamıştım.çok kafayı takmamıştım ama bu sefer çok bunaltıyor beni bu kilolar. doğum ve sonrasında 10 kilo gitti.ne yememe rağmen kilo alıyorum ne veriyorum.6 aylık hamile gibiyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 353637 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|