|
İç çamasırındaki beyaz leke |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kzy12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2019 Saat 09:23 |
Hocam oglum Eylül 2012 doğumlu.İç camasırında beyaz bir leke vardı.Bazen çişini çok tutugu için kaçırıyor.Ondanmı oldu anlayamadım.Önemlimidir .üroloğa gösterelimmi.
Düzenleyen Kzy12 - 03 May 2019 Saat 18:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sunnetli mi??
|
|
![]() |
|
Kzy12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam.1 aylıkken olmuştu.
Düzenleyen Kzy12 - 02 May 2019 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sperm olabilirmi?? Bir agzini arayin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okula ben bırakıp ben alıyorum okulu cok güvenli bir okull.Sodayı cok içiyor.Çişinide tutuyor.ara ara kaçırıyormu diye aklıma geldi.Bi ara böbreklerini tuttugu dönemde oldu.Onunla ilgili olabilirmi hocam.
Düzenleyen Kzy12 - 03 May 2019 Saat 03:08 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olamaz.. Takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|