Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uyku
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUyku

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maria oflaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 108
Mesajın Direkt Linki Konu: Uyku
    Gönderim Zamanı: 04 May 2012 Saat 13:26
Merhaba sayın Hocam.
Degerli vaktinizi bu sefer herkesin farklı bildiği çocukların uyku saatleri konusunda bizleri doğru yol göstermeniz için harcıyorum.Kimileri 5-6 yaşlara kadar çocukların beyin gelişimi için oglen uykusu çok önemli diyor,kimi de öğlen uykusu değil akşam 20:00'den sonra uyuyan çocuk daha sagılıklı ve zeki olur der...Acaba bize bu işin doğrusun öğretirmisiniz?  Mesela benim oglum 2.5 yaşında akşam 20:00 yatıp sabah 10:30'a kadar uyuyor dolayisı ile de oglen uykusuna pek vakit kalmıyor,diğer bakımdan da günlük 13.5 saat uyku kotasını da uyumuş oluyor.Sizce yaşına göre günlük uyku saatini uyuması yeterli mi yoksa bu saatleri öğlen uykusu da olacak şekilde bölünmeli mi? İlginize tekrar çok teşekkurederim
Kolay gelsin

Düzenleyen maria oflaz - 05 May 2012 Saat 09:36
ANNEYİM BEN!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117883
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2012 Saat 04:30
Uykunun zeka ile ne alakasi olacak, sacmaliyorlar. Cocuk uykusu geldimi uyur. Kabak mi bu,  yata yata buyuyecek...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.