Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çok üzülüyorum işe başladım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÇok üzülüyorum işe başladım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dmtgvs Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Konu: Çok üzülüyorum işe başladım
    Gönderim Zamanı: 18 Haz 2009 Saat 08:58
Merhaba Özlem hanım

Doğum iznim bitti ve dün işe başladım oğlum 5 aylık oldu çok üzülüyorum onu bıraktığım için iyiycene paranoyak oldum onu herşeyden kıskanıyorum ve paylaşamıyorum.Çalışmak için çokta zorunluluğum yok ama gençken onun için birikim yapıp iyi bir gelecek hazırlamak için çalışmak istiyorum ama ayrılık daha zor. Yani iki arada kaldım bu aralar beni ne mutlu edicek inanın onu bile bilmiyorum.Kafayı yemek üzereyim.Biliyorum benden daha kötü durumda olanlar var yani çalışmak zorunda olanlar onları düşündükçe nankörlük yaptığımı düşünüyorum.Çalışmak için denemeye karar verdim en azından 1 hafta 1 ay kadar ...Denemeden karar vermenin doğru olmadığını düşündüm....
Peki sizce Ne yapabilirim  lütfen bana yol gösterin  Çok zor durumdayım....
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2009 Saat 18:35
5 aylık çocuğunuzu eğer çok gerkli değilse yalnız bırakmayın. iilk bir yıl anneyele geçirilen zaman gerçekten önemli. sonrasında ise mecbur olmasanız bile işe başlayın.çocuğunzun bağımsızlığını kazanması için yavaş yavaş da olsa kopuşlar önem kazanır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.