|
Yenidoğan sarilik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Puanlar: 422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba biz 7 gün ilacı kullandık bir gün sonra tekrardan sağ gözünde tekrardan sağ gözünde hafif iltihaplanma oluşuyor ne yapalım hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Masaj ile beraber uygulamadınız mı?
5 gün, tekrar masaj ile beraber uygulayın.
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Puanlar: 422 |
Masaj gerkemz demistinz hocam masaj da mı yapalim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tekrarlayanlarda gerekir.
|
|
![]() |
|
**Hocam merhaba,** Daha önce size yazmıştım; oğlumun sag gözünde iltihaplanma olduğunu belirtmiştim. Sizin önerdiğiniz damlaları kullandım ve aynı dönemde bir doktora da götürdüm. Doktor, bu damlaları kullanmamın yeterli olduğunu ve sürecin devamında masaja devam etmemi söyledi. Ben de düzenli olarak masaj yapıyordum. Ancak bir defasında, göz kenarında çapak kurumuştu. Temizlik sırasında bezi ıslatmadan mı kullandık, yoksa hafif sert bir şekilde mi değdi bilemiyorum, ama göz kenarında küçücük bir kızarıklık oluştu. Ben yine de pamuklu bezle göz temizliğine devam ettim. Bazen gözyaşı şeklinde akıntı çok fazla oluyor, bazen ise hiç olmuyor. Geçtiğini düşündüğümde tekrar artıyor gibi oluyor. Son zamanlarda bu akıntı daha da arttı. Masaja düzenli olarak devam ediyorum. Ancak beni en çok rahatsız eden, göz kenarındaki bu kızarıklık. Hafif büyümeye başladı ve gözyaşıyla birleşince nemli kalıyor. Yanlış bir şey yapıyor olabilir miyim? Bu durumda ne önerirsiniz? Özellikle göz kenarındaki kızarıklık için nasıl bir bakım yapmalıyım?x Bu arada oğlum şu an 9 haftalık. Düzenleyen esmanurr - 5 Saat 46 Dakika önce Saat 16:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Göze çok yakın olduğundan, bir şey yapmayın, kendiliğinden düzelir.
|
|
![]() |
|
Tamm hocam akimca yine o raftan göz yaşıni siliyorum ozamn ıslak temiz bezle devam ediyim birde sanki enfesiyon mu oldu yeniden bu sarı sarı capalnma arttı yeniden damlayı kullansak mi hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|