Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - slikon memeler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumslikon memeler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozge kaya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: slikon memeler
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 16:51
Erkin Bey merhaba,
slikon biberon ve yalancı emziklerin kullanım süresi maximum ne kadar olmalıdır? bebeğim doğduğundan beri kauçuk meme almıyor. avent marka slikon meme kullanıyorum. 3 ayda bir de yenisi ile değiştiriyorum. öneriniz nedir?
bir soru daha sormak istiyorum. aslında tüm yazışmalarınızı okudum ancak kesin bir cevap göremedim. bu yüzden sormak istiyorum. polikarbonat biberon kullanıyorum. sterilizasyon işinide tencerede kaynatarak gerçekleştiriyorum. bu biberonların kullanım süreleri sınırlı mıdır? ben herhangi br deformasyon görmediğim için 6 aydır kullanmaya devam ediyorum. herhangi bir zararı olur mu?
cevabınız için şimdiden çok teşekkürler..
kolat gelsin

ozge kaya
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 23:44
Özge hanım Merhaba,

Daha önceki yazılarımda bu konuya bir çok kez değindim ama tekrar belirtmekte sakınca yok.Silikon emziklerin kullanma ömürleri 10-12 hafta arasıdır. Dolayısı ile doğrusunu yapıyorsunuz. Ama bebeklerin dişleri çıktıktan sonra bebeklerin silikonu parçalayabilme riskine karşı silikon emziklerden uzak durulması gerektiğini her fırsatta üzerine basarak anneleri uyarmaya çalışıyorum.
Biberonlarda ise polikarbonat biberonlar 6ayda bir, cam biberonlar ise yılda bir kez değiştirilmelidir. Özellikle polikarbonat biberonlarda, fırça ile temizlenme aşamasında biberonların çizilmesi sonucunda eskime başlar ve bu da biberonun ömrünü kısaltır. Deformasyon, fazla kaynatma olmazsa zaten gerçekleşmez.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 21 Şub 2008 Saat 23:46
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.