Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - memeden kesmede yoğurt ve nane
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konumemeden kesmede yoğurt ve nane

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 138
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2012 Saat 00:03

merhaba kübRAia oğlum aslında aşır derecede bana ve memeye bağlıydı ve habana hala öyle....çok afedersin wc ye bile gidemiyorum ağlıyor okadar yani...memeden kesmek kafamda vardı ama pek hazır değildik buna.birden kara verdim.ve o gün akşama kadar hiç emme fırsatımız olmamıştı.akşam emeceği vakit(genelde uyku saatinde)göğüslerime zencefiili bal sürdüm.ve annecim memişler hasta ve yara oldu çok acı oldular falan dedim.tabi o dinlemedi emmek istedi ve emince acılı tadı farketti ve acııı diye itti beni.tabi diğerini istedi ben onunda önlemini aldığım için ona da acı dedi.neyse ilk gece benim için zor oldu4-5 defa meme acııııı diye ağladı...ben sabırla o geceyi atlattım.buarada tabii hiç süt yada su vermedim.çünkü gece uyanmalarında bide bardakla süt taşımak istemedim.kucağımda emme pozisyonumda sakinleştirmeye çalıştım..dün yine halaaa meme acıdı yara oldu diyo yavrum...

Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2012 Saat 00:09
yani anlıcan sadece ilk iki gece beni zorladı ondada uykuya devam etti.o istediğinde zencefili dayadım o istemedikçe ben al annecim dedimki ters tepki yaratsın.gündüzleri zaten okuldaydım ve bakıcı olduğu için umudu hepten kesmeye başladı kuzucuğum..fakat tavrını korumalı geri adım atmamalısın arkadaşım...allah şimdiden kolaylıklar versin.inşallah şimdiki yavrunda sıkıntınız olmaz..nane yoğurt gerçekten işe yarıyor tavsiye ediyorum...Thumbs Up
Yukarı Dön
AtaDenizim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1094
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2012 Saat 18:15
bu bilgi çok iyi ıoldu canım ya.. oğluu keserken mahvoldum ağrı acı sıtma üstüne cabası üstelik bianda kestim ve sağmadım bile sütümü.yaza kızımı kesicem muhakkak denicem saol. olumlu olursa bende de yazarım..
Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2012 Saat 00:24
mrb atadenizim umarım iyi sonuç elde edersin sende...yalnız çok zorlanınca bir iki defa sağmalısın bence özellikle ılık duş çok iyi geliyor...dilerim sorunsuz ve ağrısız atlatırsınız o dönemiWinksonuçları burada paylaşırsın sen de...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.