Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - doktorlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudoktorlar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pissycattr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: doktorlar
    Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2008 Saat 13:36
slm hadi biraz doktorları çekiştirelim çünkü hiçbirinin dediği birbirini tutmuyor ve bazen söyledikleriyle içizi sıkıntıya sokuyorlar! bakalım kimin doktoru ne demişş?
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2008 Saat 13:58
Benim dr um 6. ayda bebeğinnin kafası normalden 2 hafta büyük o yüzden sezeryan olman gerekecek dediConfusedÇok korkmuştum kafası büyük doğan bebekler gelmişti aklıma..Ben bunu çok kafaya taktığımdan hep soraradım her gittiğimde bu kezde o kadar problem yapma dedi..sanırım sezeryan ıolayım diye söyledi onu günahi boynunaAngryzaten daha sonra iri bebek dedi normal doğuramazsın dedi yani ille sezeryanConfusedbende sezeryanla doğurdum ama drun görev yaptığı devlet hastanesindeLOLÖzelde karar verseydim drun anlaşmalı olduğu özel bir hastanede doğrtacaktı paralıAngryİşte dr lar böyle ş...sizConfusedAma aslında drum çok iyiydi yne hamile kalsam ona giderimBig%20smilebelkide günahını alıyomLOL
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2008 Saat 16:18
Benim doktorum inanılmaz bir insandı. Şikayetçi olacak bir konu asla olmadı.Hatta çok yanıltıcı konuşmadı. Yani can sıkıcı birşey olmadı. Sadece iri bir bebeğin olacak dedi. İrfan 3350 doğdu meğer iriliği boydaymış 55 cm doğdu LOL.
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2008 Saat 16:43
Bu bebegimde En son gittigimde de, belirtileri saydigimda yuksek tansiyonunun var dedi, olcelim ona gore ilac verelim. ölctü tam tersi cikti, tansiyon yerlerde surunuyordu .

Kizimda da;
Dr'm cok az kilolu dogar, 2 ye yakin dogsa yine iyi dedi. Cok sukur 3500 dogdu.
Doguma yakin gittim kesinlikle normal dogum yapamazsin sezeryan olmali bebegin basi yerlesmemis hem de catin cok fazla dar dedi. Kendinden daha tecrübeli dr onerdi onun da hocasiymis. ona da gittim doguma 3 gun kala, olmaz dedi yapamazsin. iyi dedik, kagit yazdi sezeryan icin iki gun sonrasina. eve geldim hazirlaniyorum artik, esyadir, ese dosta mesajlardir filan. sezeryan ya korkuyorum ne olur ne olmaz ölürüm kalirim dunya hali diye. o gece sancilandim, sabaha hastaneye gittim. o hoca olan dr ne dese begenirsiniz. kizim sana yazik etmeyelim seni normal yaptiralim. bende cahil cesareti tamam dedim. 11 saat cektim...ve sonuc olarak yapilamaz imkaniz dedikleri normal dogumu yaptim geldim Allahin izniyle... buyuk konustular demek ki LOL

bende hikaye coook LOL

Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2056
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2008 Saat 17:27
aslında doktoruma çok kızmıştım çünkü 9 ay normal doğum yapamazsın dedi. sırf norml doğum için başka doktorlara gittim. normal olur sancı bekle dediler. bekledim 3 gün sancı çektim son gün suyum geldi yemyeşildiConfused. kakasını yapmştı.41+6 da kalp atışları durduCry bebeğin. sezaryene aldılar. çok korktum
çok şükür sağ salim kurtulduk. ama yaşlı doktorlarlın tecrübesine inanıyorum artk. sezeryan olur deseydi diğer doktorlar boşuna sancı çekmezdim. Tongue
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2008 Saat 18:00
şimdilik doktorumdan pek bi şikayetim olmadı. yaklaşık 3 yıldır aynı doktora gidiyorum ve çokta memnunum. 2 hafta önce acil olarak hastaneye gittim benim doktorum yokmuş başka bir doktora gitmek zorunda kaldım. bende 7 cm kist vardı . kendi doktorum ilerde kendiliğinden yok olabilir dedi. ama diğer doktor ise hemen ameliyata alalım dedi.
eşim razı olmadı tabiki ameliyata. sonra kendi doktorum gittim ve ameliyata hiç gerek yok dedi eğer mecbur kalırsak vajinadan iğneyle boşaltırız dedi.
yani bir doktorun dediği diğerini tutmuyor. o doktora kalsaydım hemen ameliyat edecekti.
ama benim doktorum bana göre dalında daha profösyenel. çok seviyorum doktorumu.
heresede tavsiye ediyorum..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.