|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2014 Saat 20:43 |
Merhabalar hocam, arkadaşımın 9 yaşındaki kızı birkaç gündür göğsüm ağırıyor diyörmuş, annesi önemsemedim dedi.bugün okulda ateşlenince polikliniğe götürmüş, dolven vermiş ve yarın kan ve idrar tahliline çağırmışlar.memedeki ağrıyan yerde nohut büyüklüğünde sertlik varmış bastırınca ağrıyormuş,kızarıklık yok. Poliklinik endokrine sevk etmiş ,13 Haziran'a gün vermişler. Benim pek aklıma yatmadı.ateş sebebi göğüsteki sertlik olabilir mi? Hangi bölüme gitmeli? Grip belirtileri yok Muş.ağzına bakmıştım sadece dil beyazdı,
Arkadaşım nasıl bir yol izlemelidir? Çok teşekkür ederim, Hocam ,mesajı yazdıktan sonra eski maillerden aradım buldum.- göğüs içinde meme dokusu gelişmeye başlamış- o yüzden endokrine yönlendirmişler demek ,gitmesine gerek var mı? Ateş lokosit yüksek gelirse 9 yaşa hangi ant.ve dozda verebilir( boğaz enf. İçin) Tekrar teşekkür eder sihhatli günler dilerim.
Düzenleyen kıvanç - 28 May 2014 Saat 21:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin, Endokrin'e filan gitmesinler, baslarina buyuk isler acarlar...
Bu durum normal Fizyolojik bir durumdur.. Aman ha, sakin ha... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|