Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Diğer(göğüs ağrısı,ateş)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDiğer(göğüs ağrısı,ateş)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kıvanç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diğer(göğüs ağrısı,ateş)
    Gönderim Zamanı: 28 May 2014 Saat 20:43
    Merhabalar hocam, arkadaşımın 9 yaşındaki kızı birkaç gündür  göğsüm ağırıyor diyörmuş, annesi önemsemedim dedi.bugün okulda ateşlenince  polikliniğe götürmüş, dolven vermiş ve yarın kan ve idrar tahliline çağırmışlar.memedeki ağrıyan  yerde nohut büyüklüğünde sertlik varmış bastırınca ağrıyormuş,kızarıklık yok. Poliklinik endokrine sevk etmiş ,13 Haziran'a gün vermişler. Benim pek aklıma yatmadı.ateş sebebi göğüsteki sertlik olabilir mi? Hangi bölüme gitmeli? Grip belirtileri yok Muş.ağzına bakmıştım sadece dil beyazdı, 
     Arkadaşım nasıl bir yol izlemelidir?
            Çok teşekkür ederim, 
           Hocam ,mesajı yazdıktan sonra eski maillerden aradım buldum.- göğüs içinde meme dokusu gelişmeye başlamış- o yüzden endokrine yönlendirmişler demek ,gitmesine gerek var mı?
            Ateş lokosit yüksek gelirse 9 yaşa hangi ant.ve dozda verebilir( boğaz enf. İçin) 
  Tekrar teşekkür eder sihhatli günler dilerim.

Düzenleyen kıvanç - 28 May 2014 Saat 21:26
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117890
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2014 Saat 10:20
Sakin, Endokrin'e filan gitmesinler, baslarina buyuk isler acarlar...
Bu durum normal Fizyolojik bir durumdur.. Aman ha, sakin ha...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.