Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - allerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumallerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevil75 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Konu: allerji
    Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 17:25

dr bey merhaba benim sorum şu her çocuk ta okudum genel olarak var ama bende fikir almak istedim benim oğlum 19 aylık 11.400gr 83cm sorum genizleri tıkalı gece çoğunluk ağzı açık uyuyo zor nefes alıyo all.....set surup kullanıyorum serum fizyolojikler fayda etmiyo artık daha farklı nefesini rahatlatmak için ne yapabilirim mesela nezle olduğunda hiç dışarı akıntısı olmuyo bademciğinin birinin buyuk olduğu söyleniyo geniz etide varmış ne yapabilirim katı gıdalarıda red eddiyo acaba bu sorunlardan dolayı yeme güçlüğü olabilirmi çiğnemiyor  şimdiden teşekkürler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 17:30
Sizin çocuk nezlenin sonuna gelmiş. Serum fiz. den başka bir şey kullanmayın.Aller...et akıntıyı daha da koyu yapacak, hemen kesin.
19 aylık çocukta ne bademciği, ne geniz eti???Saçmalık.
Hasta iken yeme tercihleri değişebilir, normaldir, sabırlı olun.
Gelişmesi normal, biraz daha kilo alabilir.
Yukarı Dön
sevil75 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 17:39
yok şuan nezle değil bu sorunu süreklı yaşıyorumz biz süreklı  tıkalı doğduğundan beri açık gezdiği ay azdır oda yaz donemınde şuan akıntı felan yok yeme sorunu hep var iştahli çocuk değil yemeği sevmiyo geniz etinide kulak burundr su demişti bademciğin buyuk oldyğu bariz bende görüyorum biri neredeyse kuçuk diline değecek şekilde
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 19:02
Bu laflar ilerde sizi ameliyata hazırlama girişimleri, dikkatli olun. İştahsızlık nedeni bunlar değil.
Çok sık hasta olmasını istemiyorsanız, insanlarla, bilhassa çocuklarla olan temasını azaltın.
Yukarı Dön
sevil75 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 19:37
peki iştah için neler yapabilirimm cevaplarınız için çok teşekkürlerr
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 22:51
Acele etmeyin, ilaçlık değil. Her çocuk şişman veya yapılı olacak diye bir kanun yok. Hele soyunuzdakiler ufak-tefekse, hiç boşuna uğraşmayın. Çocuğunuzu sadece kendisi ile mukayese edin. Başkaların çocukları ile mukayese etmeyin.
Yukarı Dön
sevil75 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2008 Saat 15:15
dr bey cevaplarınız için teşekkürler bız anneler galıba biraz panik oluyuruz bir öğün az yese aç ölücekler sanıyoruz forumda bakıyorumda yınede ii yediriyorum sabah kahvaltı 3.30 4 saat sonra öğlen 1 kase çorba ama nerdeyse yemek kıvamı bana göre  kuvvetlı et sulu sebzelı ole arada uyku vakıt olursa danone 2 veya 3 tane sonra akşam yıne çorbası ekmek ufalayıp muaalebi kıvamında katı yemediği için çiğneme gibi bir alışkanlığı yok  gece saat 10.30 civarı muallebi okadar gece süt içmez katıyıda bilmiyorum öğrenir zamanı gelince sanırım çünkü ne kadar uğraşsakta onlar nezaman isterse oluyo herşey onlar yönetiyo Smileelinde birşey yeme alışkanlığı yok seviçliyim çünki öle abur cubur şeyleri sevmiyo neyse çok yazdım kusura bakmayın öğrenmeyi paylaşmayı seviyorum size çook teşekkür ediyorum önerileriniz için allah sizin gibi dr ları  başımızdan eksik etmesin bizlera zaman ayırdığınız için teşekkürlerClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.