|
öneri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2014 Saat 14:38 |
belki iletişim kanalı olarak yanlış yerden yazıyorum ama bir talebim olacak.. anasayfada kadir tuğcunun makalelerini kopyala yapıştır yapıp bilgisayarıma kaydetmek istiyorum ama harfler kopyalamaya kapalı..bu sıkıntının giderilmesi, bu makaleleri kaydedip daha çok kişiyi bilinçlendirmek adına önemli...lütfen yardım edin
|
|
![]() |
|
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2475 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Siddartha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, Sitemizdeki bir çok yazı ve içerik sitemize özel yazılardır. Sizi tenzih ederek söylüyorum, rakibimiz bir çok site sitemizdeki bir çok yazıyı kaynak bile göstermeden kopyalayıp sitelerine kendi içerikleri gibi koyduklarından böyle bir uygulama yapmak zorunda kaldık... Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz... (Bu arada kopya olacak biraz ama sağ tık işi browser'lardan birinde çalışmıyor, bilginiz olsun.) :) Selamlar, sevgiler... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|