|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2018 Saat 15:20 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hocam merhabalar;
benim kızım 12 yaşında. (1,42 cm 13 kilo) Milli eğitim genel kontrol için bütün çocuklardan bu sıralar tahlil istiyor. bizde mecburen yaptırdık. sonuçlarımıza gore plt biraz yüksek diye doktor bir hematolog a gitseniz iyi olur dedi. sizde değerlendirirmisiniz? Bu arada bu yaşta cok olmaz biliyorum ama 1 haftadır ateşsiz el ayak ve ağzında dokuntuler oldu. bazı kızarıklıların ıcı su doldu.ama şimdi indi. viral yada alerjık bişey se sonuçlarımızı etkilemiş olabilir değil mi? tekrarlamamız gerekirse kaç gun sonra tahlillerimizi tekrar ettirelim. yada gerek yok mu?
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
O doktor bozuntusu, tam bir ahmak!! Cocugunuz; viral bir enfeksiyon gecirmis (muhtemelen, El,Ayak ve Agiz Hastaligi) ve her viral enfeksiyondan sonra oldugu gibi; PLT(Trombositler) yukselmis. Son 10 seneden beri turkiye'de Tip egitimi o kadar seviye kaybettiki, en basit bir Kan sayimini bile degerlendirmekten aciz ahmaklar doktorluk yapar oldular. Milli egitim deseniz, mubarekler, sanki doktor !!! Kesin Laboratuvarlarla cikar iliskileri var, halki soyuyorlar. Bunlar dunyanin hicbir yerinde yapilmayan, sahtekarliklardir. Doktorluk; Turkiye'de,artik o kadar ayaga dustu ki; kici kirik bakanlik memuru bile Kan Sayimi ve tahliller isteyebiliyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Nis 2018 Saat 20:13 |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|