|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fertu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2018 Saat 21:43 |
Hocam oğlum 4.5 yaşında 18 kilo. Oğlumu sizin tavsiyelerinize uyarak büyütüyorum.Sık hastalanan bir çocuk değil. Çok hareketli bir çocuk hastalansa bile hoplar zıplar. 4-5 gün önce uyandı herşey yolundaydı ve birden çok ciddi bir şekilde halsizleşti.uyuklamaya başladı rengi sapsarı oldu bu halsizlik hali sürünce doktora götürdüm.Kulakları bombeleşmiş boğazı kızarmış dedi ve serum bağladı.Kan tahlilinde wbc yüksek çıktı.Augmentin verdi.eve geldik çocukta hiç bir hastalanma emaresi yok Ateş yok öksürük yok genel durumu çok iyi.Bende şimdiye kadar hiç antibiyotik vermedim oğluma durum böyle olunca verdiği ilacı kullanmadım.Bugün oğlum tekrar aynı şekilde oldu sanki baygın Bu hal 4-5 saat sürdü.Size yolladığım tahlil sonuçlarını yorumlarsanız sevinirim Antibiyotiği kullanmayarak hata mı ettim? Hiç bir hastalık belirtisi olmadan bu değerlerin yüksek çıkması normal mi? Tekrar kan tahlili mi yaptırsam acaba açıkçası endişeliyim Şimdiden teşekkür ederim ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
????
|
|
![]() |
|
Fertu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|