Merhaba Özlem Hanım...
Kızım 17.ci ayına girdi bugün...Daha evvelde dediğim gibi çok hırçın bir çocuk...Vee benim için en yıpratıcısı da çok iştahsız olması

cuma gününden beri grip burnu tıkalı,akıyor...Şimdi hiç birşey yediremiyorum,emmiyor bile...Buda beni çileden çıkarıyor iyice...Kızıp bağırmaya başladım bugün

normalde sinirli bir yapım var,ama bebeğime karşı çok sabırlıydım...Kayınvalidemin yemek baskıları(bak Halimenin çocuğu şunu yiyor,şöyle toplu...Kayınpederim bilmem kimin çocuğu 16 aylık konuşuyor bizimki konuşmuyor neden???)çok yıprandım ve yoruldum...İnsanların baskılarından dolayı bende bebeğimi sanırım yemeye zorladım ve bebeğimde yemeğe tepki oluştu...Yemek yemeyi nasıl sevdireceğim?Doğumdan sonra ciddi bir depresyona girdim kayınvalidemin evine gidince doğumdan...Bebeğime yaklaşmama bakmama bile müdahale ettiler,bakma nazar değer,vee buna benzer bir sürü şeyler...Bebeğime hasret 15 gün geçirdikten sonra evimize geldik,ve toparlandım...Ama sinirlerim çok yıprandı,her ay kayınvalidemlere gidip geldikçe aynı şeyleri yaşıyorum...Mesela bu bayram 8 gün oradaydık sadece 1 günlüğüne izmire kendi aileme gidip geldik,çocuk kucağına gitmiyor diye kayınpederim tabii çocuk bana alışmaz buraya gelince yanımda duramıyorki çocuk, oraya buraya götürüyorlar,çocuk hasta oldu hemen suçlamalar başlar çocuğu götürüp hasta ettin gibi,çok yoruldum ve Çok mutsuzum şuan....Çünkü eşimin ailesinin tepkilerinden dolayı eşim zor durumda kalıyor,ailesini üzmek istemediği için(kayınpderim bağırsak kanseri tedavi görüyor) onları rahatsız olduğum konularda uyarmıyor ve benimde konuşmamı istemiyor,olan bana oluyor...Benden hep anlayış bekliyor,içimdekileri direk onlara söylemeyi rahatlamayı çok istiyorum,ama eminim söylediğimde eşime ağlayıp duygu sömürüsü yaparlar...Eşimi çok seviyorum,genel anlamda çok mutluyuz tek sorun aile...
Bebeğimi üzmek,KIRMAK istemiyorumm...Öfkemi kontrol edemezsem ilerde benden nefret etmesinden onu kaybetmekten korkuyorum...Öfkemi nasıl kontrol edebilirim...Nasıl davranmalıyım??
teşekkür ederim...
Düzenleyen sunacumen - 15 Ara 2008 Saat 13:56