|
Bacak agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Saat 29 Dakika önce Saat 09:02 |
Hocam 4.5 yaşında kızım bir iki aya yakındır dizlerinin agridigini söyluyor agliyortam neresi diyorum dizlerini gösteriyor özellikle akşamları oluyor sanki çok atlayan zıplayan bir çocuk değil.ama çoğu kez ağrıyor diye ağladığı için az yarım ölçek calpol yada bazense coraspirin yarım hap veriyorum.hocam benimde küçükken agrirdi dizlerim ve romatizma denmişti romatizma olabilirmi kızımda.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Romatizma" NE??? "Romatizma" NE DEMEK???
1- Akut eklem romatizması mı? Orta okul çağında olur, hayat boyunca 1 defa ve sadece 3 gün olur. 2- JRA (Juvenil Romatoid artrit mi) Dizlerde ağrı olmaz, küçük eklemlerde olur. 3- Aseptik kemik nekrozu mu? Kendiliğinden iyileşmez. Daha kötü olur. 4- Osteomiyelit??? Kendiliğinden iyileşmez. Bunların hiçbirinde, Calpol ile ağrı geçmez. İstirahat etsin.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hastaneye randevu aldım kan baktiricam yinede supelendiginiz bişey varmı kanda şuna baktirin diz eklem ağrısı buna bağlı olabilir diyebileceğiniz baktirmami isteyeceğiniz bişey varmi
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İstirahat etsin geçer.
Boşuna yaptırıyorsunuz. Ne bakacaklarmış?? Sizi dolandıracaklar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|