|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cnmkzm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2017 Saat 22:30 |
Hocam 8.5 yaşındaki kızım 22kg, 125cm...iştahsızlığı sebebiyle çocuk dr götürdüm.kan ve idrar tahlilleri yapıldı ve çölyak teşhisi kondu kesin teşhis için biyopsi yapılması gerekiyormuş. Tahlil sonuçlarının foto gönderiyorum gerçekten çölyak olabilir mi?
malesef foto yüklenmedi. Özellikle daire içine aldığı kısmı yazıyorum: doku transglutaminaz IgA pozitif(300) doku transglutaminaz IgG pozitif(169) daha sonra foto yüklemeyi tekrar deneyeceğim Düzenleyen Cnmkzm - 29 Ara 2017 Saat 23:51 |
|
![]() |
|
Cnmkzm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam foto atamadım bir türlü olmuyor anlamadım, değerli yorumunuzu bizden esirgemeyin lütfen saygılar sunarım
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://i.hizliresim.com/vJ05Dz.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu Testlerin yuksek olmasi; her zaman Coliak var anlamina gelmez.. Biopsi yapilmasi gerekebilir. Sizde; Coliak hastalarinda oldugu gibi bir gelisme geriligi ve boy kisaligi yok.. ayrica da; mutlaka, ailede bazi kimselerde de olmasi sarttir. HLA-DQ8 bakilmasi sarttir.. Arazlar; dogduktan sonra, ilk 2 yil icinde baslar.. Cok eksik taraflar var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|