|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2018 Saat 10:13 |
![]() ![]() ![]() Hocam merhaba Oğlum 3.5 yasında. 14.5 kg. Bu testi ekim ayında yaptırmıştım kreşe basladıgımızda yani Şu an hiçbir ilaç kullanmıyorum öksürükle mücadele içindeyiz 1.hgb dğeri 11 . Demir 19. Kan ilacı kullan dedi doktor. Dogru mudur? 2 . Öksürük için alerjik diyor ve sürekli zrtec kullanmamı istiyor. Ama kanda Alerji çıkmadı. Kollardan yapılan alerji testine gerek var mı.. zrtec kullanmıyorum bu arada 3. Kreşe yeni basladıgımız için 15 günde bir hasta. Öksürük..özellikle hareket ettiğinde ve koşturdugunda Sadce bal limon veriyorum ama geçmiyor tabi.. kalıcı oldu sanki :( |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam bir harami cetesi!!! Doktor-Laboratuvar cetesi!! Size verilen Tahlil raporu: SAHTE rapor.. 3 yas cocugunun Kan degerleri, ERISKIN "Referans Araliklari" ile degerlendirilmis..... Yasa gore tekrar degerlendirilirse, butun degerler NORMAL.. 1- Kesinlikle Anemi YOK!!!! 2- Turk doktorlari, Astim, Reflu ve Allerji'den baska hastalik ISMI bilmezler.. Sakin ilac kullanmayin. 3- Kres/yuva baslayan her cocugun ilk 2 senesi cok hastalikli gecer ve bu hastaliklarin %90'dan fazlasi viraldir. Gripler'lerde; 4-5 gun ates, 2-3 hafta da arazlar devam eder.. Cok okumaniz gerekir... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|