Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ilaçlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumilaçlar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehraeroğlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 250
Mesajın Direkt Linki Konu: ilaçlar
    Gönderim Zamanı: 16 Haz 2010 Saat 23:58
merhaba kadir bey,
illiadin damla 3 gün 2 x 2 şeklinde kullandıktan sonra serum fizyolojiği 4 saatte bir 10 damla şeklinde önermiştiniz.peki serum fizyolojiği 1 hafta süre ile mi kullanıcağız.?
 bir de bu illiadin,,damla şeklinde mi,sprey şeklinde mi oluyor..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2010 Saat 12:27
Damlası var, spreyi de çıkacaktı, belki çıkmıştır... Duruma göre 1 hafta veya daha kısa veya daha uzun kullanabilirsiniz..
Yukarı Dön
zehraeroğlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 250
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2010 Saat 12:59
bize yazdığınız reçetede damla olarak yazmışsınız.ama eczane sprey verdi.ben sonradan farkettim hem reçeteden hem de burda soru cevapları okurken hep damla demenizden dolayı anladım ki bize yanlış verilmiş.sonuç olarak illiadin sprey kullandım kızıma.her ikiside aynı şey ama ölçü olarakta spreyi de 2 kere mi sıkmak gerekir acaba.?.şahsen ben her iki buruna günde 2 kere 2 şer kez sıktım.umarım yanlış bi uygulama yapmamışımdır.
iliadinde 3 günü bitirdik,bugün serum fizyolojiğe başlıyorum..iyileşene kadar onu kullanacağım o zaman..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2010 Saat 09:37
Spreyi bir veya iki yapmanız çokda önemli değil. Genellikle ilk sıkmada hava çıkıyor. O yüzden damlayı tercih ediyorum, ama daha pahalı olduğu için eczacı spreyi tercih eder. Siz damla isteyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.