|
Ateş ve döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 27 Dakika önce Saat 18:27 |
![]() Hocam üç buçuk yaisnda kiizm. Ateşin ikinci günü. Bu şekilde kızarıklık lar çıkmaya başladı vücudunda. Ama isilik mi el ayak ağız mi anlayamadım. Eski mesajlarda çoğu fotoğraf silinmiş veya bizimkinden daha ağır seyreden kabariklardi o yüzden tam anlayamadım hocam. Ateşi 39-37 bandında değişiyor ateşi düşürmuyorum. Özellikle koltuk altında çok var ama çekimden dolayı çok da belli olmuyor.
Düzenleyen Alaraoy - 8 Saat 24 Dakika önce Saat 18:30 |
|
![]() |
|
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/h6ar113]
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızıl olabilir.
Dilinin ve boğazının resimlerini gönderin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bu kadar cekebildim hocam. Bir iki tane de aft vardı ağzında. Aftoral diye bir ilaç vardı ondan sıktım
Düzenleyen Alaraoy - 5 Saat 38 Dakika önce Saat 21:16 |
|
![]() |
|
Hocam aklım bir ihtimal geliyor ama. Babası kıyafetlerini yıkarken düşük derece kısa program ve bol deterjan koyarak atmış. Acaba atesliyken bu atleti giydiği için alerji olmuş olabilir mi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|