|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Zehra9852 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2013 Saat 22:02 |
||
Merhaba,
Yeni konu butonuna bastığımda aşağıdaki hata mesajı çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
|
|||
![]() |
|||
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
||
hangi konu basligina acmak istiyorsunuz ......
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Zehra9852 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() |
||
Uzmanlarımız altındaki herhangi bir bölüme girdiğimde mesela davranışsal gelişimsel yeni konu diyorum ancan izin vermiyor. Az önce başka bir arkadaşında bu problemine cevap veren kişi link göndermiş onu açıp soru sorabildim. Her seferinde bu linle tıklamam gerekecek sanırım :)
|
|||
![]() |
|||
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
||
Gelişim & Davranış Değişiklikleri (1 Kişi Görüntülüyor)
(ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV) zehra buralara yeni konu acip soru soramiyoz ne yazikki burasi kilitli burasi önceki konularin tasindigi yer.....bu munkun degil zaten :)))
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=62&title=cocuk-sag-ve-hastaliklari-uzm-dr-kadir-tugcu sag tarafda yeni konu basligi olan yere sorunu yazdigin zaman bir sorun cikmaz
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Şimdi anladım. Tşk ederim yardımın için..
|
|||
![]() |
|||
yeldaada ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() |
||
biri bana yardım etsin lütfen..dr.kadir tuğcuya neden soru soramıyorumHata ! forum yonetıcısı kıtlemıs dıye yazı cıkıyor..anlamıyorum
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
cevap yukarda yaziyor .o basliklara soru soramiyoyuz canim kapali..yeni soru sormak icin bu linke tikla...
Düzenleyen yasemin - 23 Oca 2013 Saat 10:02 |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|