Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebek bakim odalari
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebek bakim odalari

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 11:58

Eminecimyazını okuyunca aklıma aniden hastanede çektiğim geldi. Bende senin gibi hazırlıklıydım ama ordaki bir kadın benden rica etti bezi. Yani hastanelerdede böyle şeyler olmalı bence. Hiç aç altma yeri görmedim.

Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 12:16
Hastanede bez vermiyolarmı,her yer yatakya ihtiyaç duyulmuyo demekkiLOLLOLben bi keresinde boş odaya geçtim emzirdim Balat hastanesindeConfused
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 13:03
bende hastanede tahlil sonuçlarını beklerken emzirme odası aradım bekleme salonunda bir perdeyle bölmüşler bi dolap üstünü alt açma yeri olarak kullanıyorsunuz allahtan oğlumun battaniyesi vardı yedek onu serdim sonra aldım altını emzirirkende perdeyi eşim tutmuştu hep iğrenç bir gündü Dead
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 13:04
eminecim ben de bakırköyde capasite alışveriş merkezindeki bakım odasını beğenmedim
aynı yerden mi bahsediyoruz acaba
çok daracık arabayı içeri alınca hareket edecek yer kalmıyor
ayrıca arkadaşların değindiği  gibi avmler dışında da bebek bakım odalarına şiddetle ihtiyaç duyuyoruz
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2010 Saat 14:44

Sizin anketinize eleştirilerimi yazdım bir anne olarak. Umarım bizlere döner bu araştırmanız.

1.   Dışarıda iken hangi sıklıkta bebeginizin altını degistiriyorsunuz? (Bu sorunun cevaplarını 1-2 , 2-3 veya 3-4 gibi değiştirebilirdiniz çünkü bebeklerin zamanı zamanına uymaz. Bir gün ishal birgün kabızdırlar veya pişikleri yüzünden daha sık alt değiştirmeleri gerekebilir.)

2. Gün içinde kaç saat aralıklarla bebek bezi değiştirmeniz gerekiyor? (Yukarıdaki önerimin aynısı bu soru için de geçerlidir.)

3. Dışarıda iken hangi sıklıkta bebeğinizi emziriyorsunuz? (Bu soruda aylar çok önemlidir ve bu çok genel bir soru olmuş gibi geldi. Mesela İlk aylarda bebek ağladıkça emzirilir ve sonraki aylarda ek besin almıyorsa 2 veya 3 saat aralıklarladır. Yani bebeklerin ayları ile ilgili bilgi olmayınca insan şaşırıyor.)

4. Gün içinde kaç saat aralıklarla bebeğinizi emzirmeniz gerekiyor? (3. sorudaki önerimin aynısı bu soru için de geçerlidir.)

5. AVM lerde bulunan bebek bakım odalarından haberdar mısınız?

6. AVM lerde bulunan bebek bakım odalarından hangisini tercih ediyorsunuz ? (Bu soruda sanki iki oda varmış biz de odalardan birini tercih etme hakkımız varmış gibi sorulmuş. “Bebek bakım odalarının nasıl olmasını tercih ederdiniz?” deseydiniz daha anlaşılır olabilirdi. Cevaplarda da “sponsorlu veya sponsorsuz acil durumu çözmeye yönelik, görevli bulunmayan odalar” diye bir şık daha koysaydınız ben onu tercih ederdim mesela)

7. Dışarıdaki bebek bakim odalarını ne kadar hijyenik buluyorsunuz?

8. Yalnızca bebek bezini değiştirmeye yönelik duvara monte üniteleri ne kadar hijyenik buluyorsunuz?

9. Bebek bezi degistirmek icin ve sut emzirmek icin malzemelerinizi surekli yaninizda tasiyor musunuz?

10. Bebek bezi degistirme unitelerinde bulunan guvenlik bantını kullanıyor musunuz ? (Güvenli buluyormusunuz sorusunu da beklerdim. Çünkü rutin bakım yapılıp yapılmadığını bilmediğim için sağlamlığından emin olmadığım bir aparatı asla kullanmam. Hijyen konusunda zaten çok temiz değiller ama bizim taşıdığımız malzemelerde genellikle alt açma bezi bulunuyor. Önemli olan güvenlik sorusu yok. Sadece güvenlik bantları sorusu çok yeterli değil.)

Sevgilerimle

Düzenleyen duygu07 - 24 Mar 2010 Saat 14:46
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2010 Saat 22:20
Orjinalini yazan: PinarTN PinarTN Yazdı:

eminecim ben de bakırköyde capasite alışveriş merkezindeki bakım odasını beğenmedim
aynı yerden mi bahsediyoruz acaba
çok daracık arabayı içeri alınca hareket edecek yer kalmıyor
ayrıca arkadaşların değindiği  gibi avmler dışında da bebek bakım odalarına şiddetle ihtiyaç duyuyoruz
Nerese olduğunu tam hatırlayamadım canım,yemek bölümüyle aynı kattaydı sanırım,çok dardı,girince solda duvara monte alt açma ünitesi vardı,birde normal sandalyeTonguelavabo tezgahıda tam karşıda,o kadar havasızdıki kakalı bez vardı galiba,ben hep çantamda poşet taşırdım bezini içine koyar sıkıca bağlar öyle atardım iyiki öyle yapıyomuşum demiştimLOL
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2010 Saat 10:26
evet aynı yerden bahsediyoruz kesinlikle orası
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.