|
Anoreksiya mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Saat 38 Dakika önce Saat 22:18 |
Merhaba hocam 10 yaşında (137 cm boy 28 kilo) oğlum zayıf olmasına rağmen her yemeği yiyen bir çocuktu
Yaklaşık bir aydır bazı yiyeceklerde midesinin kalktığını ve yutamayacağını söylüyor ısrar etmiyorum çıkarıyor yemeği bırakıyor Örneğin et yerken yutamıyor bir saat sonra köfte yiyor ya da patlıcan yemiyor tost yiyor Anoreksiya dedikleri böyle bir şey mi hocam çok tedirginim ne yapmalıyım yutmada problem olsa hiç yiyemez değil mi
|
|
![]() |
|
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahlil baktırdım dr isteği ile glikoz,üre,b12,Tsh,ast,alt,kolesterol,albümin,total protein,alkalen fosfataz,ck,mg,kalsiyum,demir,hgb,ferritin değerleri normal değer aralığında
Kreatinin 0.51 (ref:0.72-1.25) Fosfor 5.2 (ref:2.3-4.7) Vitamin d 25.9 Bu iki değer nedir etkiler mi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117907 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu gibi şikayetlerde bir tahlil gerekmez. Yapılanlar; "tamamen duygusal"!
Bir tek D vitamini her Türk çocuğunda olduğu gibi düşük. 1 ay ara ile toplam 2 ampul Dvit3 kırıp içirin. Gerisi önemli değil.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sevgili hocam teşekkürler kendi haline bırakıp istediğini yemesine izin mi vermeliyim yoksa zorlansa da yemesini mi istemeliyim gerçekten bir anne olarak ne yapacağımı bilemiyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|