|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
buffy84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Oca 2016 Saat 01:11 |
Hocam merhaba 2010 Ekim doğumlu kızım geceleri Uyurken çok fazla horluyor. boyu 121 cm kilosu ise 22. İştahı çok güzel hareketli bir çocuk. Geçen seneye kadar böyle bir rahatsızlığımız yoktu ama geçen sene beta virüsü kaptı ondan sonra grip falan derken horlamaya başladı. Bundan başka hiç bir şikayetimiz yok. Zaten Allah sizden razı olsun bu yaşına antibiyotik siz geldi sayılır 2 ya da 3 kez kullandık. Grip lerini bile ayakta atlatır çok sık hastalanan bir çocuk değil. Ama bu horlama işi son günlerde iyice canımı sıkmaya başladı. Sanki bazen uykuda nefessiz kalıyor gibi. O pek hissetmiyor ama ben korkuyorum artık. KBB cilere götürsem Hemen kulakta sıvı var bademcikleri şişmiş geniz eti var deyip çıkacaklar.sizce ne yapayım? Bu arada sık boğaz enfeksiyonu olmaz yılda 1 kere anca boğaz enfeksiyonu geçirir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"beta virusu" diye bir virus yoktur... Aptal Turk doktorlarinin uydurmasidir... O mikrobun adi; "A-Grubu, Beta-Hemolitik Streptokok" tur ve VIRUS DEGIL, BAKTERIDIR...
Horlamasi yonunden; Yan yatirmaniz, yeterlidir.
|
|
![]() |
|
buffy84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Özür dilerim beta nın virüs olmadığını biliyordum daha önceki yazılarınızı da okumuştum ağız alışkanlığı onu ben yanlış yazdım. Kızımı yan yatırdığımızda da horluyor. Geçen sene size sormuştum bu yazı bi atlatın denize girsin sonra konuşalım demiştiniz ama biz denize gidemedik haliyle hala horlama devam ediyor. Konuşurken de sanki burnu tıkalıymış gibi konuşuyor hep. Ne yapmamız lazım?geniz eti olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geniz eti olsa bile sakin elletmeyin, zaten muayyen yasta kendiliginden kuculecek. Lutfen bu konu ile ilgili eski mailleri okuyun, yoksa ikna olmaniz cok zor...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok saolun. benim zaten merak ettiğim buydu. Siz geçen sene sorduğumda gelecek sene görüşürüz dediğiniz için ben önemli sanmıştım. Bir de eski maillerden 30 tane falan okudum ama soranların çocukları hep 6 yaş altındaydı ben de belki siz 6 yaşından sonra ameliyat öneriyorsunuz diye düşünmüştüm. Siz bunları yazdınız ya içim rahatladı çooook eski bir hastanız olarak ikna olmam zor değil zaten size çok güveniyorum iyi ki varsınız. Kendi kendine küçülmesini bekliycem
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|