Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulaktan ateş ölçer
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulaktan ateş ölçer

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Egemen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 204
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2009 Saat 20:28
Erkin Bey merhaba;
Ben oğluma daha önce chicco dijital ateş ölçer kullanıyordum fakat ateşi ölçülürken uyandığı için yine aynı markanın alından ateş ölçerini satın aldım.Geçenlerde bebeğim hastalandı hastanede civalı termometre kullanıldı.Doktor bize dijital kullanmamamızı yanlış sonuç verebileceğini söyledi.Bende ülkemizde ve yurt fışında civalı termometrelerin yasaklanmış olduğu söyledim fakat galiba bana inanmadı güldü geçti.
Civalı termometrelerin neden yasaklandığı hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?Forumda aradım fakat sonuç bulamadım.
Teşekkür ederim,iyi çalışmalar...

Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2009 Saat 16:35
Avrupa Parlementosu, yüksek derecede zehir ihtiva ettiği için, ölçüm aletlerinde civa kullanımı yasaklanmıştır. Bu bilgiye internetten çok rahat ulaşabilirsiniz. Dijital dereceleri kullanırken dikkat etmeniz gereken noktalar var tabii ki. Bunlara uyarsanız çok iyi sonuçlar alabilirsiniz. Görüşmelerim sonucunda, bir çok hekimin, civalı termometrelerden şikayetçi olup, dijital termometreleri kullandıklarını söyleyebilirim.

Sevgiler,

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.