|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hiraduru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2017 Saat 00:34 |
Hocam 5 yasındaki kızım 4 aylıkken gecirdiği bir operayon sebebiyle onkoloji kontrolunde.Batın icinde(bagirsaga yakin) solid matur teratom alındı 6 aylıkken de kist goruldu.Sonraki seneler kist kendiliginden kayboldu Allah tekrar yasatmasın. Suan senede bir ultrasonla ve kanda Afp degerine bakılıyor,cok sukur normal. Yalnız son kontrolde kızımın yuzunun cok soluk oldugunu baska bir rahatsızlıgının (akdeniz anemisi vb)olup olmadıgını sordu vıtaminlere de bakılsın dedi.Sonucları ılk sıze gostermek ıstedım yorumunuz benım ıcın altın degerınde.Kıymetlı vaktınızı ayırırsanız cok sevınırım. Bir de kızımın kaburgalarında hafıf yamukluk vardı son zamanlarda daha cok farkediliyor.Ultrason yapan doktor kemiklerindeki egrilikle ilgili beni biraz korkuttu,pediatriye gorunduk.Omurgasında bir sorun yok,kaburgası da buyudukce duzelır iciniz rahat etmezse ortopediye de gidebilirsiniz dedi.Kızımı 4 aylıkken ameliyat eden doktor bagırsaklarının degısık durdugunu tumoru alırken onu da duzelttıgını soylemıstı.Onunla ilgili olabilir mi Karın ve tahlil resimlerini yukluyorum
Düzenleyen Hiraduru - 28 Ara 2017 Saat 01:02 |
|
![]() |
|
Hiraduru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahlil
Düzenleyen Hiraduru - 28 Ara 2017 Saat 09:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sahtekar laboratuvar; Eriskin referans araliklarini kullanmis.. Yasina gore hersey normal. LUTFEN; eski mailleri okumadan sual sormayin.. Her tahlil yaptirana ayni seyleri anlatmaktan biktim.. 2- Gogus kafesi; Rasitizm sonucu (D vitamini eksikliginden olur) sekil bozuklugu olmus. Zaten Kan tahlilinde de; D vitamini seviyesi dusuk. Bir ay ara ile 2 defa Dvit3 icirin, ve, bundan sonra, Her sene Ocak ayinda, 1 ampul Dvit3 icirin. |
|
![]() |
|
Cok sagolun.Yanlis yapmayayim,tek ampul verip 1 ay arayla ikinciyi verecegim,sonra da senede bir,dogru dimi?1 yasindaki kizima hergun 1 damla Carlson d vitamini veriyorum.Dr.2 yasa kadar demisti,kucuge bu sekilde devam edilebilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aralik 2017'de: 1 (Bir) Ampul Dvit3 kirilip, icirilecek. 1 ay sonra, Ocak 2018'de: 1 Ampul ayni sekilde icilecek.. Bu sekilde, toplam 2 ampul icilmis olacak.... Ocak 2019'dan itibaren, her sene 1 ampul Dvit3 icirilecek. Simdi anlatabildimmi???? Gunde; 1 damla(=400 uniteDvit3) yeterli olmaz. Cocuklara en az 1000 unite vermek gerekir. Turk doktorlari Dvitamini dozlarini ve verilis sekillerini bilmezler. Benim yazilarimi okuyun. Ampul vermeye basladiginizda, baska Dvitamini gerekmez.
|
|
![]() |
|
1 ampulde 300.000IU yaziyor.O yuzden tek tek sordum kusura bakmayin hocam.
Düzenleyen Hiraduru - 28 Ara 2017 Saat 21:01 |
|
![]() |
|
Hocam rasitizm duzelebiliyor mu yoksa dvitle daha da kotulesmesinin onune mi gecebiliyoruz? Rasitizmi gorsellerde aratinca farkettim annemde de var,bacaklarinda.Hepimize senede bir dvit ampul alacagim. Cok sagolun iyiki varsiniz
Düzenleyen Hiraduru - 28 Ara 2017 Saat 22:37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk halkinin nerede ise, tamami Turk doktorlari sayesinde; RASITIKTIR!! D VITAMINI ILE ILGILI MAKALELERI VE ESKI MAILLERI MUHAKKAK iyi OKUYUN.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|