Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
dilek83
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
|
Konu: BEBEĞİM ÇOK HUZURSUZ Gönderim Zamanı: 21 Haz 2010 Saat 19:15 |
MERHABA İKİNCE KEZ ANNE OLDUM BEBEĞİM ŞU AN 41 GÜNLÜK VE 24 SAATTE SADECE 5 SAAT UYUYOR VE SÜREKLİ AĞLIYOR SUSTURMAK İÇİN EMZİRİYORUM KENDİSİ ZATEN HER AN EMMEK İSTİYOR 16 17 SAAT HİÇ DURMADAN AĞLIYOR DOKTORA GÖTÜRDÜM İDRAR TAHLİL KAKA TAHLİLİ ULTRASYON YAPILDI HİÇBİR ŞEY ÇIKMADI.GAZ SANCISI ÇEKİYOR BİLİYORM ÇOK ZOR ÇIKARTIYOR KAKASINI ZOR YAPIYOR BÜTÜN GAZ GİDERİCİ İLAÇLARI DENEDİM KENDİM GAZ YAPACAK KORKUSUYLA HİÇBİRŞEY YEMİYORM DOYMUYORDUR DEDİLER MAMA ALDIM YİNE OLMADI YAKLAŞIK 4 GÜN ÖNCE AKŞAM KAKASINDA KAN GÖRDÜM SABAH DOKTORA GÖTÜRDÜK BEZİNİ DİZANTERİ OLMUŞ DEDİ VE NİDEZOL İLAÇ VERDİ GÜNDE ÜÇ DEFA KULANIYORM AMA HALA ÇOK HUZURSUZ VE ÇOK AĞLIYOR 5 DK BİLE DURMUYOR NE YAPCAĞIMI ŞAŞIRDIM TEK BAŞIMA BAKIYORM NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM SİZİN BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR CEVABINIZI BEKLİYORUM KOLAYGELSİN
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117923
|
Gönderim Zamanı: 21 Haz 2010 Saat 21:19 |
Anne memesinden dizanteri bulaşmış ha !!.... Mucize...Allah akıl fikir versin.. Hem gazını çıkaramamışsınız, hem ağladıkça memeyi ağızına tıkmışsınız... Çocuğu her besledikten sonra ve her ağladığında "gezmeye gidiyormuş " gibi kucağınıza alın ve bezinin üstüne (sırtına değil) alkış yapar şiddetinde vurun.. Sakın ilaç veya mama vermeyin.. Sizin yediklerinizden gaz geçmez, Size acil eğitim gerek, benim bu husutaki makaleleri ( yazarlar bölümünde) ve eski mailleri okuyun...
|
 |
dilek83
Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Haz 2010 Saat 00:53 |
şu an 12:45 geçiyor ben ve babsı evin içinde sürekli kucağımızda ve evini içinide dört dönüyoruz sustuğu yer sadece meme 18 saat oldu sizce normalmi hep ağlamsı ve uyumaması hala ağlıyor ne yapsak olmuyor bütün herşeyi denedim tamam ben deneyimli bi anne değil 5 yaşında bi kızım olmasına rağmen daha ne yapayım delirmek üzereyim olmuyor susmuyor sadece anne sütü almadı başka doktora götürdük humananın bitki çayını önerdi bibrenunu kaynatıp hazır suyu bile kaynatıp veriyorum nasıl oldu bilmiyorum doktor öyle dedi peki neden kakısından kan görüldü yeşil kaka yapıyor bu nedenle dedi nurse hervay bitki ilacını kullanıyorum fayda yokmasaj yapıyorum yok olmuyor hala susmuyor ağlıyor ne yapalım
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117923
|
Gönderim Zamanı: 22 Haz 2010 Saat 09:56 |
Şu ilaçların hepsini kesip, benim dediklerimi yapın. Yanlız, yeşil kaka sarıya dönene kadar çekersiniz. Her ağladıkça memeye tutmayın.En az 3 saat ara olsun. Sık beslenirse bu durum oluşuyor.
|
 |
dilek83
Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Haz 2010 Saat 11:33 |
tamam ben bu ilaçları kesiyim ne istersenuz yapıyım gece 2.30 dak yattı 8:30da kaltı yine ağlıyor gözünü kapatıp geri açıyor kulak çöpüylede yaptık doktor fitilde verdi kaksını yaptığı halde gazını çıkardğı halde hala ağlamsı normalmi hiç durmadan ben bunu anlamıyorum delirecem gerçekten çok kötü durmudayım.bende istemiyorum sık emzirmek sık emzirmek beni oldukça rahatsız ediyobende istiyorum 2,3 saat sonra emzirmek ama çıldırtacak beni hiçmi uykun gelmiyor o kadar ağlamay uykusuzluğa bilmiyorum sonumu
|
 |
dilek83
Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Haz 2010 Saat 11:54 |
hocam heran anne gibi bende uyusun büyüsün uyanınca huzurlu olsun bize baksın ilgileniyim istiyorum ama yok 5 dk bile susupda bize bakmıyor emzik tuturmaya çalışıyorum yok aşırı derece emmek istiyor böyle bişiy olamaz ve hiç yorulmuyo ben zorla çekiyorum daha kendiliğinden bırakmadı mememi 1aydır böyleyiz akıl fikrim kalmadı hangi doktora götürüyüm ne yapıyım şaşırdım şu an hala ağlıyo
|
 |
zeynep.ipek
Katılımcı Üye
Puanlar: 260
|
Gönderim Zamanı: 22 Haz 2010 Saat 16:20 |
doktor bey sana tavsiyelerde bulunmuş yine bulunacaktır ama yeni bebek büyütmüş biri olarak seni anlıyorum,zaten yeni doğum yapmış biri olarak yeterince gerginsin birde çocuğun ağlayınca elin ayağına dolaşıyordur.ama önce sen sakin olmalısın bence,çocuk ağlayınca nasıl oayım diyeceksin ama olmalısın,panik yapma bebek ağlıyor anneside panik yapıp ne yapacağım derse o bebek kimden güven alacak,benim kızımda ağlardı bende ilk zamanlar senin gibi panikle alır susturmaya çalışırdım susmazdı,annem alırdı susardı vede uyurdu,neden çünki annem panik olmuyordu inanki bebek anlıyor.doktor bey söylemiş gerçi ama panikten anlayamamış olabilirsin yeşil kaka çok yediğinin göstergesi o yüzden açmı acaba sorusunu atmaya çalış kafandan ve sakin olmaya çalış ,ukalalık yaptığımı düşünme ne olur gerçekten sakinleştirmeye çalışıyorum umarım dahada sinir etmemişimdir.Allah kolaylık versin
|
 |
aylincankir
Üye
Puanlar: 41
|
Gönderim Zamanı: 22 Haz 2010 Saat 20:57 |
iyi akşamlar allah sabır versin.benim oğlumda gazlıydı ama bu kadar değil.pevli doğduğu için düşünün her hafta ayak alçılıydı ve alçının ıslaklıgından ne kadar gazı oluyordu:(biz sorunu araba ile çözmüştük sende dene.umarım işe yarar.
|
 |