Kadir Bey Merhaba
18 günlük bir kızım var,daha önce oğlumda hiç yaşamadığım bu gaz sorunu yüzünden sudan çıkmış balığa döndüm,dediğiniz gibi 15 gün rahattık,hep uyuyor ve emiyordu,doğum kilosu 3590 gr 10.gün kilosu 3700 gr dı,16.günün akşamı sürekli ağladı bunu takip eden 3 gün de aynı saatlerde ağlayınca gazdan yaptığını anladım,gaz için neler dediğinizi biliyorum bunun çaresi yok iyi gaz çıkartmaya bakacağım fakat benim sorum şu,saat 3-4 gibi uyuyor 6-7 gibi uyandığında gaz sancısıyla uyanıyor emzirmeye çalışıyorum o da istiyor fakat ağrıdan ememiyor,memede çırpınıyor sürekli,bu durum 3 saat sürüyor,saat 11 gibi bol gazlı kaka yaptıktan sonra rahatlıyor,ara ara bir iki kez memeyi çekiyor ama bırakıyor,benim korkum bu kadar uzun süre aç kalması,kilo kaybetmesinden endişe ediyorum,kakası fıstık yeşili renginde,siz yeşil kaka çok beslendiğinin işareti dersiniz hep ama ben çok beslenmediğini görüyorum 3 gündür,başka bir yerde de yeşil kaka az beslendiğinin işareti diye okudum,acaba ben mi fazla endişe yapıyorum,normalde günde 5-6 kez kaka yapardı son 3 gündür daha az kaka yapıyor yapması da çok sıkıntılı oluyor,rahat kaka yapması için ben ne yapabilirim,elle müdahale etmek de istemiyorum buna alışmaması için,yardımınızı rica ediyorum,
Saygılarımla