|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
bunlar iri yarı adamlardan korkuyor yani sonuç bu mudur
![]() ![]() ![]() yalnız şey kötü oluyor.. bazen reklama kilitlenince yemek yediriyorum yaa. o reklam bir çıkıyor nereye kaçacağını bilemiyor. b
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
düzelecektir tabi zamanla ya.. hep böyle kalacak değil yaa. mesela ben de neden korkarmışım biliyor musunuz.. hacivatla karagöz. hatırlıyorum da zaten.. her akşam verirdi tvde. babamla abim izlerlerdi. (abim çok seviyordu, muhtemelen bana gıcıklığına)
![]() ![]() ![]() ve bir de şu var.. hacivat karagözden korkan çocuk ama başka şeylerden korkmazdım. ne biliim hiçbir zaman yatagın altında veya dolapta biri oldugunu düşünmedim. ya da gece kalkıp tuvalate giderken hiç korkmadım küçüklüğümde. sadece karagözdü korktugum. ne bileyim işte onu izlemezdim ama her gece gizli gizli 12 de başlayan Elm sokağında kabusu kaçırmazdım. bayılırdım Freddy'e. tabi gizli yaptıgımı sanıyormuşum da farkındaymış bizimkiler sonra öğrendim. karışmak istememişler tercihlerime
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prensim2007 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 300 |
![]() |
arkadaşlar merhaba..oğlum yaklaşık 2,5aydan beri tvde gördüğü çoğu şeyden korkuyor. adam kafalarından geçen şevketten korktu yaprak dökümündeki. animasyon çizgi filmlerin hepsinden korkuyo.ve çığlık çığlıya ağlıyo. ben açmıyorum artık neden korkacağını anladım az çok ama bi misafirliğe gittiğimizdede aynısı oluyo. bu arada 3 yaşına girecek. özlem hanımada sordum ama cvp alamadım henüz. sizde böyle bişey oldumu nasıl aştınız? canım bu konuda sıkılıyo ben güzellikle anlatıyorum evet biraz korkutucu gel kapatalım diyorum ama herkez aynı tepkiyi vermiyo. korkacak ne var diyolar eşimde dahil. napıcaz??
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21654&KW=&PID=607991&title=oglumun-korkusu#607991
doktor sorunuzu cevaplamis canim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
NeLLy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haz 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() |
ŞARSJI EL SÜPÜRGESİNDEN KORKUYOR MERT.... KOCA ELEKTRİK SÜPERGESİNİN DE TEPESİNDEN AYRILMIYO:)) HAA BİRDE GİTARIMDAN KORKUYO YAAA... :)))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|