Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - karın agrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkarın agrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
virgulay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı virgulay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: karın agrısı
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 14:43
Hocam  merhaba.
 5 yaş  2 aylık oğlum son bir aydır karnım ağrıyor diyor. Korkumdan doktora gidemiyorum çünkü
 antibiyotik verip gönderiyolar.
 Ankarada  elle muayene yapabilecek iyi bir doktor biliyosanız isim verebilirmisisiniz?Şimdiden teşekkürler

yıldız
Yukarı Dön
virgulay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı virgulay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 21:50
Dr bey ankarada hastaya sizin gibi yaklaşımı olan oğlumu götürebilecegim bir Dr varmı acaba?
yıldız
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117918
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 04:12
Bulamazsiniz...
Ben tehsil hayatim boyunca, HIC; Turkce Tip kitabi okumadim, hicbir Hocanin da dersini dinlemedim... Ben egitimimi, Amerikan Tip fakultelerinde okunan kitaplari takip ederek kendim yaptim.. Simdiki doktorlar gibi, derslerde "Not tutarak" veya murekkebi ele bulasan, pis "teksirleri" okuyarak ogrenmedim..

Meslek hayatim boyuncada; Yenikleri ogrenmeye; Boston Universitesinin, CME( Mezuniyet sonrasi egitim) kurslarina yazilarak ve Imtahanlarina girerek devam ettim... Hala da ediyorum..
Benim gibisini bulamazsiniz..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2014 Saat 04:13
Yukarı Dön
virgulay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı virgulay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2014 Saat 09:19
yıldız
Yukarı Dön
virgulay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı virgulay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2014 Saat 09:19
  Haklısınız Dr. Bey.
  Ben Hemşireyim.Sağlıgın içinde olupta bu dediklerinize hak vermemek olmaz.  KVC Yogun bakım hemşireliği
 5 sene yapıp servise geçtim. 2yıl burda sonra meslek değiştirip bu sefer hastane satınalma kısmına geçtim .Neyin ne olduğunu
  Dr hasta yaklaşımında teşhis ve tedavilerde ilaç firması  ile olan bağlantıları anladıkça hastanelerden nefret
ettim.
  Vicdanen kaldıramadığım için  sınavlarla başka bir kuruma geçtim.Size sonuna kadar haç veriyorum.Allah sizi başımızdan eksik etmesin

Oğlumun ara ara  gündüz yemek yerken çogu zamanda geceleri karnım agrıyor şeklinde şikayetleri var
  son 1 aydır böyleyiz.  Gaz şikayeti diye önce önemsemedim  ama son günlerde anne bu karın agrım hep böyle hayatım boyunca olacakmı deyince
dr arayışına girdim. ATEŞ, KUSMA, BURUN TIKANIKLIĞI  ŞİDDETLİ  bİR KARIN AĞRISI kısacası herhangi bir hastalığı yok.Ekim ayında başlayıp kasımın sonuna kadar süren
 burun akıntısı vardı o arada 1 kutu agumentin es600 sinüzit teşhisi konularak içmişti.7 günden sonra bırakmıştık.O ara
size yazdım boşuna kullanıyosunuz deyince çok üzülmüştüm.
  Dr bey şu karın agrısı konusunda ne yapmam gerekiyor.Ağrı yeri olarak tam göbeğini gösteriyor. Kakasında anormal bişi görmedim
  kabızlığı veya ishali yok
yıldız
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117918
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2014 Saat 17:48
FMF, (Ailevi Akdeniz Atesi) olabilir...Teshis koyabilmek icin: Testlerle ugrasmaniza gerek yok. "Colchium Dispert" diye bir ilac var, her gun 1 tane icirin...
Agri ertesi gun gecerse; TESHIS: FMF'tir.
Agri devam ederse, konusuruz...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.