|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
virgulay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Tem 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 14:43 |
Hocam merhaba.
5 yaş 2 aylık oğlum son bir aydır karnım ağrıyor diyor. Korkumdan doktora gidemiyorum çünkü antibiyotik verip gönderiyolar. Ankarada elle muayene yapabilecek iyi bir doktor biliyosanız isim verebilirmisisiniz?Şimdiden teşekkürler |
|
yıldız
|
|
![]() |
|
virgulay ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Tem 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey ankarada hastaya sizin gibi yaklaşımı olan oğlumu götürebilecegim bir Dr varmı acaba?
|
|
yıldız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bulamazsiniz...
Ben tehsil hayatim boyunca, HIC; Turkce Tip kitabi okumadim, hicbir Hocanin da dersini dinlemedim... Ben egitimimi, Amerikan Tip fakultelerinde okunan kitaplari takip ederek kendim yaptim.. Simdiki doktorlar gibi, derslerde "Not tutarak" veya murekkebi ele bulasan, pis "teksirleri" okuyarak ogrenmedim.. Meslek hayatim boyuncada; Yenikleri ogrenmeye; Boston Universitesinin, CME( Mezuniyet sonrasi egitim) kurslarina yazilarak ve Imtahanlarina girerek devam ettim... Hala da ediyorum.. Benim gibisini bulamazsiniz.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2014 Saat 04:13 |
|
![]() |
|
|
|
yıldız
|
|
![]() |
|
Haklısınız Dr. Bey.
Ben Hemşireyim.Sağlıgın içinde olupta bu dediklerinize hak vermemek olmaz. KVC Yogun bakım hemşireliği 5 sene yapıp servise geçtim. 2yıl burda sonra meslek değiştirip bu sefer hastane satınalma kısmına geçtim .Neyin ne olduğunu Dr hasta yaklaşımında teşhis ve tedavilerde ilaç firması ile olan bağlantıları anladıkça hastanelerden nefret ettim. Vicdanen kaldıramadığım için sınavlarla başka bir kuruma geçtim.Size sonuna kadar haç veriyorum.Allah sizi başımızdan eksik etmesin Oğlumun ara ara gündüz yemek yerken çogu zamanda geceleri karnım agrıyor şeklinde şikayetleri var son 1 aydır böyleyiz. Gaz şikayeti diye önce önemsemedim ama son günlerde anne bu karın agrım hep böyle hayatım boyunca olacakmı deyince dr arayışına girdim. ATEŞ, KUSMA, BURUN TIKANIKLIĞI ŞİDDETLİ bİR KARIN AĞRISI kısacası herhangi bir hastalığı yok.Ekim ayında başlayıp kasımın sonuna kadar süren burun akıntısı vardı o arada 1 kutu agumentin es600 sinüzit teşhisi konularak içmişti.7 günden sonra bırakmıştık.O ara size yazdım boşuna kullanıyosunuz deyince çok üzülmüştüm. Dr bey şu karın agrısı konusunda ne yapmam gerekiyor.Ağrı yeri olarak tam göbeğini gösteriyor. Kakasında anormal bişi görmedim kabızlığı veya ishali yok |
|
yıldız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
FMF, (Ailevi Akdeniz Atesi) olabilir...Teshis koyabilmek icin: Testlerle ugrasmaniza gerek yok. "Colchium Dispert" diye bir ilac var, her gun 1 tane icirin...
Agri ertesi gun gecerse; TESHIS: FMF'tir. Agri devam ederse, konusuruz... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|